Shopping og Inspiration

Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

Reklame for Hunkemöller

Det varer ikke længe før vi kan skrive 1. november i kalenderen og det betyder en måned til julemåneden starter. Jeg har i år tænkt mig at være lidt på forkant med motionen for helt ærligt, så orker jeg næsten ikke endnu et forlist nytårsforsæt i forhold til bedre kondi, mere styrke og well …. en smule for meget på sidebenene. Julen lægger altid lidt til. Jeg elsker julemåneden med alle de gode – og knap så sunde – sager, som ryger indenbords. Så jeg kigger på træningstøj på webshoppen. Det er ikke så meget overdele jeg er på udkig efter men mere gode højtaljede træningsbukser. Jeg har kun et enkelt par, som ikke ruller eller glider ned og det kan få mig til helt at miste gejsten, hvis jeg skal gå og mærke tøjet samtidig med at jeg motionerer. Jeg går som motionsform. I naturen, så man skal altså kunne bevæge sig frit uden at tænker på rullende linninger og deslige 🙂 Mit mål er igen at komme ud at gå de helt lange ture på minimum 7-8 kilometer i hvert fald 4 gange om ugen. Gerne mere, men jeg må også erkende at min hverdag er sådan skruet sammen at det er svært at nå ud hver eneste dag.


Jeg synes de højtaljede træningsbukser på collagen er et godt bud og har lyst til at prøve sådan et par. De koster kun knap 300 kr. og kan godt lide det brede stykke foran, som ser ud til at støtte godt. Derudover er de hurtigtørrende, hvilket også er super fedt, hvis man skal bruge dem fra dag til dag. Og så er de lange. Lige nu hælder jeg mest til den varme lilla, men den findes også i sort og orange. Sidstnævnte er dog lidt for hidsig synes jeg. Modellen hedder HKMX High waisted sportsleggings.
En anden ting, som jeg i øvrigt tænker rigtig meget på i øjeblikket, er at forsøge at få min krop i bedre form for bedre at kunne stå imod al den her virus. Corona. Jeg synes virussen kommer tættere og tættere på igen og bliver lidt skræmt af alle de høje smittetal. Immunforsvaret skal altså boostes både motionsmæssigt, men jeg skal også i november forsøge at se nærmere på, om jeg kan spise bedre og få nogle bedre ting i kroppen, som samtidig booster immunforsvaret. Det er bare så drønhamrende vigtigt. Så er man måske også lidt bedre rustet til den der føromtalte december 😉

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Hvad siger I – er I stærke og sunde derude?