Skønhed

GIVE AWAY – FILORGA LIFT-STRUCTURE

Har du nogensinde prøvet at stå foran spejlet og tænkt at spejlbilledet ikke helt matcher den du føler du er indeni? Du føler dig stærkere og mere vital end det du ser? Spejlbilledet vidner om at tiden går og det skal og kan vi ikke lave om på, men vi kan sørge for at give vores ansigt den bedste hjælpende hånd med på vejen for at bevare sin udstråling på bedst mulige måde. Uden sprøjter.
Det er vigtigt, at vi ser på os selv med kærlige øjne og ved at vi har gjort, hvad vi kunne for at være den bedste udgave af os selv. Måske kan denne GIVE AWAY hjælpe lidt på vej 🙂

Vinderen er fundet – tillykke til Chrisser Pedersen 🙂

FILORGA LIFT-structure serien er lige præcis dét den hedder. LIFT-structure.
Produkterne giver et kærligt løft til din hud samtidig med at der tilføres en mængde lækre og naturlige ingredienser, som hjælper med hver deres unikke kompetence.
FILORGA har i mange år produceret æstetisk medicin til injektioner, men bruger altså også deres viden om ingredienser til at producere de bedst mulige produkter til alle som ikke vil gå sprøjtens vej. Eller som måske ønsker at kombinere de to muligheder.


I denne smukke GIVE AWAY kan du blive den heldige indehaver af tre fantastiske LIFT-produkter.

1. FILORGA LIFT-MASK som er et opstrammende kollagen-boostende lille vidunder, som på bare 15 min. tilfører en ordentlig omgang velvære.

2. FILORGA SLEEP & LIFT er en fyldig og nærende natcreme som arbejder med cellefornyelse mens du sover og arbejder for at genskabe fyldighed og bremse nedbrydningen af kollagen. Den er helt ubeskrivelig lækker og selv om den er fyldig, så forsvinder den let ind i huden.

3. FILORGA LIFT-structure Radiance. Dette produkt er det sidst ankomne i LIFT-serien og er en “fluid lotion” dvs en let-absorberende dagcreme. Med indbygget glød pga. den rosatonede farve, som passer til alle hudtyper. Den er SÅ lækker og jeg har aldrig oplevet at en dagcreme kunne give den pæne, jævne glød som denne. Man behøver bare en let foundation over …. det er nok. (som fx FILORGAs egen som jeg skrevet om her)
Huden ser så sund og næret ud og den opstrammende effekt føles med det samme. Det er blevet min absolutte yndling! GLÆD DIG!

LIFT-structure radiance rose-tonet fluid lotion (dagcreme)


I alt får du altså tre fuldstændig fantastiske produkter til en samlet værdi af 1250kr! Så blev det tidligt jul, hva’? 🙂

Sådan deltager du:
1) Skriv en kommentar på dette indlæg

2) Øg dine vinderchancer ved også at deltage på Instagram – klik her – skriv her i din kommentar, at du deltager begge steder og altså med dobbelt chance

Hvis du har lyst til at tjekke flere af FILORGAs produkter ud, så besøg Matas eller Magasin, som begge forhandler produkterne.


Sidste chance for at deltage er mandag d. 23. november
Held og og lykke

41 Comments