Skønhed

Sensai cellular protective sun care


Jeg synes godt nok ellers det lod vente lidt på sig, om hudplejelækkerbassen Sensai havde tænkt sig at lancere solprodukter i år, men pludselig var de på deres hjemmeside. Sidste år var jeg svært begejstret for især deres ansigtssolcreme og også aftersun’en, da den efterlod min hud i ordentlig stand efter mange timer ude, så håber at prøve nogle af de nye fra i år også.
I år lanceres en del produkter, som kombinerer solbeskyttelse og anti-age som solen forårsager. De ser for så vidt interessante ud alle sammen, ha ha, men jeg er især interesseret i ansigtscremen som fås i tre faktorstørrelser, cremen til krop, aftersun masken, samt solpudderen med høj beskyttelse. Selve princippet i cremerne er det samme som for cellular performance cremerne, som jeg har været (og er) svært glad for til hverdag, men der er altså tilført ekstra solbeskyttelse og en masse andet godt, som plejer en hud, som har været ude hele dagen. After sun masken skulle gå ind og give ro i huden samtidig med at den nærer den glød som huden har fået under solbadningen. Solpudderen, som er en vandfast sol-foundation, fås i flere nuancer og jeg tænker at den er god til også at dæmpe rødmen og bliver beskrevet som værende god til fx pigmentpletter. Dem har jeg desværre en del af på især de ene ben og også lidt i ansigtet. Øv. Så jeg har virkelig brug for noget der kan dække det, så vil forsøge mig med den her.
Man kan se alle de nye produkter og læse mere om dem her. Sensai forhandles en del steder, men i hvert fald i Matas og Sephora.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Læs mere om det jeg har skrevet om Sensai sådan helt generelt her – det er altså bare lækker luksus hudpleje! (og så er jeg tosset med duften … man dufter simpelthen så rent… mmm)

One Comment