REDGREEN
Min stil

Indoor / Outdoor Outfit fra REDGREEN

REDGREEN
I samarbejde med REDGREEN

Det er på en måde så kliché at sige “hvor blev ugen lige af?” men det er ikke desto mindre sådan jeg har det. Jeg skulle have været til event i onsdags, men måtte lægge mig med giga hovedpine, så den dag blev lidt blurry. I går stod på arbejde hele dagen med efterfølgende p-møde og i dag har der selvfølgelig været arbejde på dagsplanen, men om lidt tager jeg afsted til København med min Cookie, som skal fotograferes til fine julebilleder. Vi tager nok i Tivoli bagefter for at hygge og se alle de fine lys, så jeg skal have nogle forskellige lag på, som både er pæne indenfor men som også kan holde mig varm udenfor.

Jeg fik fornylig en styling challenge fra REDGREEN og valgte at tænke “Indoor/ Outdoor”, så kombinerede en lækker varm kabelstrik med smukke enkle detaljer i form af fine guldknapper. Dertil en lidt rå, men stadig dejlig varm bikerjakke i kviltet materiale. Alene er strikken bare lun og passer godt til årstiden og med et tørklæde og et par vanter er sættet helt fint og varmt nok til at have på udenfor lige nu og altså også varmt nok til en gåtur med juniori Tivoli.
REDGREEN har faktisk virkelig mange seje styles og jeg skal huske at kigge forbi, for lækre striktrøjer kan man da fx ikke få nok af 🙂 Kig forbi her.

Hvad skal I lave i dag?

REDGREEN

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

2 Comments