Shopping og Inspiration

FØRUDSALG hos BLACK SWAN … mig :)

På tirsdag går det løs og vi sætter langt de fleste af vores styles ned med 40%!! De første tre dage kører udsalget udelukkende via os konsulenter, så man kan altså med fordel score de fedeste ting inden webshoppen åbner op senere 😉
Mange har allerede lavet en ordre, som ligger klar for mig at taste seeeent mandag aften og det kan du selvfølgelig også. Bare skriv en mail til mig på marlene.d@blackswanfashion.com så fikser jeg din ordre. Nogle styles/størrelser er udsolgt, men jeg kan måske trylle … spørg endelig.

Meld dig meget gerne ind i min FB-gruppe her, hvor du har mulighed for direkte kommunikation, se nyheder, førtilbud, specialevents osv. Du finder gruppen her.

black-swan-top-ti-fra-kommende-kollektion-aw140

 

ALLE styles på collagen (og mange flere med undtagelse af basis ….. find hele kataloget her) bliver sat ned med 40%, dog er jeans i nederste højre ikke med på udsalget i den farve, men i den lyse i stedet. (den her)

Grå cardigan, se den på mig, (udsolgt i en del størrelser) nedsættes til 474,-

Hvid skjorte, se den på mig, (udsolgt i en del størrelser) nedsættes til 234,-

Sort kviltet bomuldsjakke (totalt yndlings!!) nedsættes til 354,-

Sort draperet nederdel i uld/viskose miks nedsættes til 234,-

Hvid tee med sejt coated print nedsættes til 150,-

Sort sporty nederdel i blank jersey nedsættes til 258,-

Blonde tee, se den på mig,  (udsolgt i en del størrelser) nedsættes til 234,-

Smuk bomuldstrikkjole, se den på mig,/ tunika nedsættes til 474,-

Jeans i den lysere variant, men samme model, se den på mig, nedsættes til 414,-

 

Læs også:  Sporty er cosy

Se også fin buksedragt på mig HER, Vinterjakke og tørklæde HER,  Se den smukke sorte kjole med blondeindsats HER,

4 Comments