Shopping og Inspiration

Denimskjorte med nittekrave // Current Elliott

current elliott
Denne fine skjorte udgjorde detaljen i  gårsdagens outfit og tilførte lidt kant til et plain og enkelt sort outfit. Jeg var jo i Kolding for at hente den nye kollektion fra Black Swan og var til Kick-Off sammen med en masse andre af de sorte svaner, som jeg flyver i flok med meget snart, når vi rammer de danske hjem fra Skagen til Gedser. GLÆD jer, hvis I allerede har booket party eller hvis I skal med som gæst, for kollektionen sparker så meget R… ahem … bagdel at man tror det ikke. De enkelte styles er endnu finere i virkeligheden og jeg må vist revidere min top ti en lille smule …. mere om det en anden dag 😉

Hav en skøn søndag derude … jeg tjekker ind lidt senere med stort og godt nyt.

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

2 Comments

  • Heidi

    Black Swan styrer simpelthen, det er så fantastisk. OG så elsker jeg, at hovedpersonen er så ydmyg og sød. My kind of type.. Bliv med fødderne på jorden, det er så sundt. :O)
    Malsen vi ses jo snart, jubiiii

    Knus H