Shopping og Inspiration

Ønske: AW Outfit #1

Kenzo Lotus Samsøe Ametyst Daniel Wellington Isabel Marant Pandora Black Lily
(klik på billedet, for at se det lidt større)

Det ville ikke være dårligt at gå en af de kølige dage i møde i det her outfit! Alle tingene ville blive klassikere i løbet af no time. Den sporty lædernederdel fra Samsøe havde jeg i kurven, men ville lige vente et øjeblik, hvorefter den så blev udsolgt i min størrelse. Holder øje, for ville virkelig gerne eje den. Det samme med sweatshirten fra Kenzo, som jeg synes er meget mere cool end tiger-banditterne … måske også fordi den ikke larmer ligeså meget. Tænker måske bare at halsen ser meget tight ud? Støvlerne er fra Isabel Marant, som jeg endnu har til gode at have i samlingen. Disse er lige det jeg søger dette efterår: Klassiske, sorte og kombinerer grov med feminin. Tasken fra Black Lily kunne være så fin til hverdag og jeg har mere end nogensinde brug for en crossbody. Jeg har en del med skulderrem, men de er (umiddelbart) en del større end denne. Og så har denne kroko-print! I like! Sidst men ikke mindst, så har Pandora lavet et nyt virkelig fint armbånd, som ville opgradere outfittet lidt og i kombi med det det ur, som jeg allerede har fra Daniel Wellington ville det det være tip-top. Sidstnævnte har jeg i øvrigt indgået et lille samarbejde med, som også kommer jer til gode – mere om det på et andet tidspunkt 😉

Bum, ærgerligt også at økonomi er et issue….det var det der pengetræ vi kom fra. Nogen der sender en aflægger? 😀

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

5 Comments