Shopping og Inspiration

Hype & Trend: Ganni Kamante Stripe Top

Ganni Kamante stripe topDer gik ikke lang tid før Ganni havde vist denne Kamante Stripe top på instagram til den blev repostet adskillige gange og der gik da heller ikke ret længe før den var udsolgt i den blå udgave på deres webshop. Jeg tror muligvis jeg købte den sidste – synes den er så fin og er sikker på, at den bliver fin til masser af forskellige underdele og også med jakke over. Man kan selv bestemme, hvor langt nede på skuldrene den skal sidde – jeg forestiller mig ikke at den skal sådan helt vildt langt ned …. Det bliver alligevel for “ungdommeligt” til mig 😉
Der er stadig et par stykker af Ganni Kamante toppen her og en del i den cremede udgave her.

Jeg er i det hele taget begyndt at tænke ret meget på sommeroutfits – om det er de mildere temperaturer der gør det eller det er tanken om at sommerferien er indenfor rækkevidde, ved jeg ikke. Men uanset er det bare lækkert! 🙂

Hav en skøn weekend!

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

2 Comments