Shopping og Inspiration

Soaked in Luxury party edition

Soaked in Luxury
Jeg er slet ikke færdig med at kigge på festligt tøj, som kunne komme i spil til julefrokoster mm. og et af de mærker, som jeg synes gør det virkelig godt på den front, er Soaked in Luxury. Der er masser af luksus i form af pailletter, blonder og seje detaljer som sagtens kan indgå i den almindelige garderobe også, så man ikke får købt sig noget der kommer til at hænge og samle støv.

Pailletbukserne tilsat toppen med “snipper” og den fine taljerede jakke kunne jeg godt lige se mig selv – eller en af de smukke kjoler, for den sags skyld. Den er så fin den slanke sorte med mol-indsatsen foroven og den behøver et minimum af accessories for at være lige i øjet. Måske bare et par lidt shiny store øreringe, og så ikke andet. Sølvkjolen synes jeg faktisk også er fin – tænker den har en klædelig facon med læggene foran. Zebrabukserne er alt for seje og igen med “snip”-toppen og jakken til fest eller med den fine bluse med pailletterne på ryggen eller en lidt lang cardigan til hverdag. I virkeligheden nok et af de bedste bud jeg har set på zebrabukser …. kan godt lide at de er både grå og sort.

Det er helt sikkert ikke det eneste “party-indlæg”, som kommer til at husere den næste tid … glæder mig til alle de hyggelige og festlige stunder som venter forude! 🙂

Affiliate links kan forekomme i teksten.

Læs også:  Sommeren der gik

4 Comments