Shopping og Inspiration,  Skønhed

Dr. Hauschka – nye bodywash

Dr. Hauschka bodywash
For lidt tid siden, fik jeg mulighed for at teste de nye bodywash varianter fra Dr. Hauschka. Som I måske husker fra tidligere indlæg, så er mærket i blandt mine yndlings – bl.a. fordi der som regel kun er én eller højst to dominerende dufte i produkterne. Det er også gældende for disse og min yndlings er den med lemongrass. For det første dufter den (naturligvis) af citrus, hvilket jeg synes er lækkert, men jeg kan også godt lide at den dufter svagt på huden længe. Den med lavendel aftager lidt hurtigere fx. Alle de nye varianter har hver deres virkning. Calming, Soothing, nurturing og vitalizing.
Dr. Hauschkas “filosofi” går i bund og grund ud på, at huden har en evne til at regenerere sig selv og det er ingredienserne i produkterne, som skal være med til at fremme og fuldføre den proces på bedst mulig måde, så vi får en pænere og renere hud uden brug af alle mulige kunstige tilsætninger. Der er selvfølgelig æteriske olier i produkterne og det reagerer nogle måske på, men personligt har jeg aldrig oplevet nogle problemer med æteriske olier som ingrediens.

Husk at deltage i den lækre Linum-konkurrence om solstol, pude og duftlys lige her!

linum

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online