Min stil

Der er gang i noget godt …

Der er gang i noget godt derovre på min Instagram. For der kan man nemlig vinde en super lækker kjole fra mit yndlingskjolemærke Month of May. Se hele det store udvalg på shoppen her og find din favorit. Det er nemlig din favorit du kan vinde.
Jeg har VIOLA på …. og hun er en steg, altså. De her kjoler falder så blødt og lækkert og er så nemme at style. Jeg har efterhånden fået købt mig selv en god håndfuld, men jeg er ikke færdig. Man flytter simpelthen ind i dem.

Synes i øvrigt også du skal læse baggrundshistorien for Month of May nu du er på webshoppen. Den historie er så dejlig.

Så altså … hop ind på dette post på Insta og se, hvad du skal gøre for at deltage i kampen om en smuk Month of May kjole <3

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces