Shopping og Inspiration

Sommerdrømme

{Reklameindlæg i samarbejde med Hunkemöller)

Gad vide hvordan vores sommer 2020 ender med at skulle bruges? Må vi mon rejse eller skal vi blive hjemme inden for landets grænser. Tror der er af rigtig mange af os der holder vejret lidt lige nu og mange håber at ferierne i juli og august ikke skal afbestilles. Nuvel, vi har ikke bestilt noget nogen steder, så det kan meget vel ende med at vi under alle omstændigheder højst bevæger os lidt rundt i Danmark og hvis grænserne åbner, så en lille afstikker til det tyske måske. Tyskland har så meget godt at byde på og de to sidste somre har vi faktisk kørt en del rundt i netop Tyskland. Vi søger oftest mod vandet eller de større byer.

Hvor om alting er, så har jeg tænkt over at det kunne være sjovt at forsøge sig med lidt morgenbadning i sommerferien. Jeg bor ret tæt på vandet, så kunne godt tænke mig at starte dagen med en tur i bølgen … måske ikke hver dag, men et par gange om ugen. Forestiller mig at det kunne være ret så dejligt at sidde på stranden bagefter i en lækker vamset badekåbe med en kop varm kaffe på termoen. Jeg forestiller mig at den her lyserøde sag er ekstra fluffy og med en god længde også. Lige nu fås den med rabat, så jeg tror jeg slår til.

Det næste er så, at jeg er nødt til at have mig en badedragt – bikini (som Hunkemöller ellers også har mange flotte af) kommer ikke på tale, da jeg simpelthen hader at få vand direkte på maven …. sådan har det altid været. Så jeg har altid været hende med badedragten blandt de andre i bikini 😀 Jeg vil dog anbefale, at du kigger efter dit badetøj lige nu, for der er nemlig nemlig nedsatte priser på det meste hos Hunkemöller.

Jeg foretrækker en model som den på billedet nedenunder – der er lidt rynk på brystet og maven, hvilket er med til at shape lidt og så gode brede stropper, så den er rar at have på. Vildt flot synes jeg …. og så i den grønne farve. Bonus, så er den er også sat ned.

Hvad med jer – hvad tænker I om sommeren? Bliver den i det danske eller tror I at vi får lov at rejse ud i verden igen? 🙂