Shopping og Inspiration

I øjeblikket bruger jeg …

Det slog mig her til morgen, at jeg har haft gang i de samme accessories det sidste stykke tid og da jeg linede dem op, syntes jeg de så så fine ud sammen at jeg lige ville dele dem med jer.
Tasken er i øjeblikket Natascha Petal to the metal fra Marc by Marc Jacobs. Den er rummelig og fin med sølvdetaljerne 🙂
Har købt flade sandaler fra the Last Conspiracy med ponyhår og er super glad for dem, men de skal lige gåes godt til. Mit ur, som jeg fik igennem et samarbejde for rigtig lang tid siden, er fra Daniel Wellington og er bare en klassiker som jeg kommer til at slide helt op. Er så fint, sort, sølv, enkelt.
Armbånd fra Pandora … Sort, grå og sølv på den anden arm. Er vild med de nye “Letters” som man enten kan bære enkeltvis eller skrive noget. Det grå er med et S som er forbogstavet på både min søns og min mands navn. Det har jeg på stort set hver dag. Det sorte har jeg lånt og der står Malsen med et hjerte og en firkløver. Firkløvere er jo yndlings, husker I måske 🙂
Sidst men ikke mindst, så har jeg købt nyt iPhone cover med en bulldog! Det er også fra Marc by Marc Jacobs … Sort og hvidt. Helt i tråd med alt det andet!

Hvad med jer – hvad er jeres favorit-accessory for tiden? Fortæl fortæl 🙂

Hav en dejlig weekend – husk at der konkurrencer med både hårprodukter fra John Frieda og nye fødder med Salvequicks exfoliating socks i gang her på bloggen. Scroll lidt ned, så ser I dem.

Læs også:  Den perfekte gave

20140523-142605-51965337.jpg

4 Comments