Min stil,  Shopping og Inspiration

Lørdagsrarhed

Ray-Ban Profil optik Herfølge
Gina Tricot
Det har været en dejlig og samtidig lidt heftig uge med en masse aktivitet – både hjemme, på arbejdet og i blogsammenhæng. Rart er det derfor at kunne trække stikket lidt i dag og bare være. I en oversize  sweatkjole og en hestehale. Ah. Forhåbentlig bliver der lidt tid i løbet af dagen til at gå videre med et projekt jeg har gang i herhjemme og til at nå i bund i mailboksen. Vejret indbyder i hvert fald ( på de her kanter) ikke til meget andet end dejlig lun indendørshygge. Håber at I får en dejlig dag – hvad skal I lave? 🙂

Sweatkjole fra Gina Tricot (i butikken nu) // briller fra Ray-Ban hos Profil Optik Herfølge

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

One Comment

  • Bolize

    Den er så fin til dig den kjole ♥ … Her skal der jo bages 😉 Men solen skinner og det er et strålende vejr, så man skal da også ud og luftes …