Shopping og Inspiration

Changing bags: Louis Vuitton Leopard Speedy

Louis Vuitton speedy leopard

YES! 2 indlæg er en serie og (næsten) en vane 🙂 Jeg skal simpelthen holde den her nye taktik med at skifte taske (mindst) én gang om ugen, så jeg dels får roteret det jeg har, men måske også tvinges til at tænke over, om der er nogle der slet ikke bliver brugt. Det hjælper mig helt ærligt også lidt, at jeg har bundet mig selv op på at skulle dokumentere det her på bloggen. I hvert fald tør jeg godt nu at have en helt ny kategori, som hedder “Changing bags” og der kan man altså se tilbage og se, hvad jeg har brugt. Taskeskiftedag bliver nok en af weekenddagene … det dur ikke at lægge sig helt fast på ugedag.

I sidste uge var det en lærredstaske og som mange af jer bemærkede, så lignede det måske lidt en strandtaske – og det er det! Så der var I spot on 🙂 Jeg synes dog sagtens man kan bruge den uden at have sand og vand i nærheden.
I denne uge er det endnu en taske fra Louis Vuitton … faktisk en af mine absolutte yndlinge. Leopard Speedy. Jeg har, siden jeg startede med at være fan af LV, drømt om at Marc Jacobs ville lave en leopard speedy ….har endda været ude i noget med at få den speciallavet – totalt crazy – så da jeg opdagede, at denne rent faktisk ville komme i produktion, blev jeg skrevet op med det samme og nærmest inden butikken vidste den skulle komme, ha ha 🙂
Den er smuk, den er anvendelig, den passer til stort set alt. Samtidig med det hylder den det ikoniske Sprouse leopardmønster, som ingen vel nogensinde havde regnet med skulle blive så stort, som det er blevet. Det er samme form, som leopletterne på de der lange tørklæder, som jeg elsker, har. Og som er tegnet af den afdøde kunstner Steven Sprouse. Og ja, det er en uldjakke! 😀 Det var ski’ koldt i går og så er orange bare pænt til leo 😉 Det er faktisk en unika jakke fra Black Swan, som jeg fik foræret sidst vi var på hovedkontoret.
Jeg skrev om mine tørklæder her og her kan du læse mit indlæg om Steven Sprouse.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Faktisk måtte jeg tage en anden lille ven i brug, da jeg jo skulle til bryllup og alligevel syntes at miss Speedy her ville være lidt for stor. Så jeg havde gang i Limelight, som ligeledes er fra LV, i lørdags. Se den lige her. Den er SÃ… fin en clutch.

Hvordan falder ugens taskevalg i jeres smag? 🙂

Louis Vuitton leopard speedy 2 louis vuitton speedy leopard 3

20 Comments