Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

På en bro med yndlingsfrakke

Skarrildhus med jakke leotørklæde

Frakke fra Epoque, støvler fra Acne, tørklæde fra Black Swan (denne sæson), spejlbriller fra Nueu, taske fra nOva

Hej med jer 🙂 I går skulle have været en helt almindelig hyggefredag med x-factor osv. men da vi kom hjem fra arbejde, meldte der sige en pionertrang af den anden verden og ikke mange sekunder senere sad vi alle tre i bilen med retning mod: Bilka. (Hvem gør det frivilligt på en fredag? Det er jo dumhed ….) Ej, spøg til side. Bilka var nødvendigt, da jeg skal fejre den der fødselsdag næste weekend og har inviteret kollegaveninder på festivitas. Farvetemaet er pink og sort, så jeg skulle lige købe lidt forskelligt – bl.a. bland-selv slik i de farver. Der var tilbud! 100 gram for 4.95,- så kom vist til at gå all-in! 😀 Er så spændt på om min plan lykkes med tøsefesten, men der er desværre lige lidt for mange ubekendte til at jeg kan fortælle for meget.

Outfit fra Skarrildhus, som min gode kollega Jakob tog. Jakob var faktisk ganske novice bag kameraet, men klarede det fint. Jeg var i hvert fald taknemmelig for, at han ikke syntes jeg var vildt underlig sådan at spørge om han gad at tage billeder “hvor tøjet er i fokus” … hi hi 🙂 Jeg har lidt flere outfitbilleder derfra også … og også et enkelt sæt fra Refsnæs.

Håber at I har det fantastisk og får weekenden til at gå med hyggelige ting. Blæs nu ikke væk, derude!

Læs også:  Weekendplaner

2 Comments