Hjem og bolig,  Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Et lille ferieønske // Tom Dixon The Bookworm fjer

Tom Dixon The Bookworm fjer

Jeg tæller ned til den der sommerferie, selv om der er en pæn bid vej endnu. Jeg elsker at have travlt og elsker at arbejde, men er der noget mere lækkert end at forestille sig, hvordan sommeren skal bruges og hvordan timerne skal udnyttes? Personligt, har jeg en tendens til at komme til at forestille mig, at jeg kan nå meget mere end jeg faktisk kan, men pyt med det, når bare hverdagens stress er på pause og det udelukkende er ting, som man lige er i humør til, som kommer på dagsordenen. Vi skal jo afsted til Bulgarien i år og faktisk er det lige gået i orden med hus- og hundesitter, så vi kan tage afsted med rigtig god samvittighed velvidende at der bliver passet godt på søde Frida og at mine blomster i haven ikke forgår totalt 🙂 Herligt!
En af mine forestillingerne mht ferien går på, at jeg skal læse bøger! Sådan helt almindelige bøger, som bare er for fornøjelsens skyld og som ikke indeholder fem gram faglig fordybelse og eftersom jeg altid ender med at “komme til” at lave æselører i mine bøger, så tænker jeg, at det er tæt på at være verdens mest geniale køb, hvis jeg skyndte mig at købe sådan en Tom Dixon fjer-fætter her. Nå ja, og så det faktum at jeg sidder med den i hænderne lige nu og er svært misundelig på, at min mor allerede har den, for den er virkelig virkelig fin i virkeligheden. Han laver jo så pæne ting altså. Er svært glad for min lille hypede lysestage, som alle har, men som giver det smukkeste lys på bordet. Så er sikker på at en Tom Dixon the bookworm fjer vil vække lige så stor hverdagsglæde.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Der er lige lidt tid til at ferien indtræffer som sagt, men I kan godt begynde at gå i tænkeboks ift at anbefale gode bøger. Jeg er totalt ude af bog-loop’et, kan lide de fleste genrer og trænger i den grad til et brush-up! Kom gerne med gode forslag allerede nu … så samler jeg op i et senere indlæg 🙂

God søndag til jer <3

14 Comments

 • Lullumut

  Dejligt at ferien er gået i orden 🙂 Tæller også ned. Næsten 3 mdr, puh 😉
  Synes også Tom Dixon bogmærkerne er så flotte og har selv blogget om dem. Fjeren er vist også min favorit.
  Vil anbefale dig noget chick-lit, som er perfekt til rejser og sommer 🙂

  • malsen

   Ja, der er lidt tid til endnu, men pyt .. det er rart at have noget godt i vente.
   Helt sikkert noget chic-lit til flyet osv …. nogle konkrete forslag?

   • Lullumut

    Alt af Marian Keyes, f.eks. 🙂 Eller Shopaholic bøgerne, hvis du ikke allerede har læst dem 🙂 Og så er der kommet en ny Bridget Jones.

 • Karina

  Jeg tæller SÅ meget ned til sommerferien.

  Af bøger har jeg været rigtig glad for Karin Slaughter amerikansk krimiforfatter der har skrevet 2 serier (Will trent og Sara linthon), og så mødes de i en 3 serie.
  Ellers jussi adler-Olsens bøger om afdeling Q (har vist de fleste hvis du vil låne).
  Sara Blædel og evt Dan Browns “nye”

  Har også en ældre fra Marian keyes “er der nogen” den blev jeg ret grebet af

  • malsen

   Så starter vi et nedtællingsmålebånd sammen 🙂 Synes I øvrigt vi skal lave en legedate i sommerferien 🙂

   Takker for anbefalinger. Jeg må jo med skamme meddele at jeg som den sidste i DK ikke har læst Jussi’s bøger, så ja tak til at låne 🙂 Dan Browns den nye er spist, for ham er jeg vild med. Sara Blædel skal jeg lære at holde af; måske hun skal have en chance mere.
   “Er der nogen” lyder spændende alene på titlen. Den må jeg undersøge – har du den, vil jeg gerne låne 🙂

 • Baysen

  Jeg bliver helt misundelig, kæresten og jeg har ikke engang ferie sammen i år. Forhåbentlig bliver der dog plads til en lille weekendtur.
  Når det kommer til bøger kan jeg anbefale:
  Cleo & Kærligheden af Jill Mansel
  Øen under Havet af Isabel Allende
  Syd for Broad af Pat Conroy
  Det er bare nogle af de bøger, jeg har læst og elsket i år.
  Derudover kan jeg anbefale Ken Follett og Ildefonso Falcones, som er mine all time yndlingsforfattere.

  • malsen

   Årh, det er da pænt øv at I ikke får bare lidt ferie sammen? Håber at der bliver tid til en lille tur 🙂

   Tusind tak for anbefalinger ….Ken Follett og Falcones er fantastiske – dem har jeg fået læst, men de tre andre lyder som nogle jeg skal undersøge. Den der Syd for Broad …. hvilken genre er det?

 • Lene B.

  I mine ferier læser jeg gerne de lettere genre, bøger jeg kan tage med til stranden, og Victoria Hislop, ØEN, som jeg synes er god.

  ellers synes jeg Bridget Jones er skøn, fordi hun altid kommer galt afsted, og har også denne liggende til sommerferie læsning, har en engelsk udgave, og godt for hjernecellerne, at de også bliver udfordret lidt.

  ellers er jeg ovre i coachinggenren med min yndlingsforfatter Sofia Manning, “hvad vil du virkelig” er en helt fantastisk bog, og den er meget hurtig læst, og med rigtig gode værktøjer, og den kan ALLE få glæde af, hun forstår også at formidle hendes budskaber så enkelt. Hun har skrevet den med Mie Kaae, og de er 2 af DK’s førende life-coaches. Sofia har også skrevet en med virksomhedsejer af Hummel Christian Stadil, den er også super god. 🙂

  God læselyst, når ferien kommer. :0)) og rigtig fin fjer. Jeg bruger selv nogle af de meget fine gratiskort man kan få rundt på cafeerne.

  smil Lene. :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 • Bolize

  ♥ Du ved jo at mit bibliotek har døgnåbent 😉 … og hvem ved om du så også får “en lille fjer på”?

 • Betina

  Du skal læse Kvinden der forsvandt af Gillin Flynn. Den vildeste bog jeg længe har læst. Total pageturner og med nogle twists i historien, man absolut ikke have set komme. Super krimi.

 • Louise

  Sikke et fint bogmærke!

  Jeg er selv en rigtig læsehest og har min egen bogblog (detfiktiveunivers.blogspot.dk) 🙂

  Hvis det skal være chick-lit ville jeg nok tage den nyeste Bridget Jones “Vild med ham” med, en sød bog om den første kærlighed “Eleanor og Park”, og “En flænge i himlen”.

  Ellers kan jeg anbefale “Hobbitten” (hvis du er til fantasy og endnu ikke har læst den), “Stillidsen” af Donna Tartt, og “Den store Gatsby” (hvis du er til klassikere).

  Det var det, jeg lige umiddelbart kunne komme på 🙂

 • Maria

  Læser ikke selv krimier og chicklit længere, synes der har været for mange af dårligere kvalitet. Jeg har læst Game of Thrones, Verdens Vintre og alle af Bernard Cornwells her på det sidste. Ellers er jeg meget til at læse Troels Kløvedal om sommeren.

  Tror jeg skal læse nogen af alle de ungdoms bøger som er ude for tiden i forbindelse med mit job som skolelærer. (Halfbad, Divergent, Cirklen, Hell Man fx.)