diverse,  Hjem og bolig,  Livet er en fest,  Skriblerier

Vildt, jeg har sørme lavet en reklamefilm …

 

Vildt mærkeligt, vildt sjovt og virkelig vanvittigt at have prøvet at være sådan ligefrem hovedperson i en reklamefilm! Jeg fik på et tidspunkt mulighed for at teste den nye Surface 2 fra Microsoft, hvilket var en stor succes herhjemme både for mig og Cookie. Pludselig førte det altså til, at jeg endte med at deltage i den her reklamefilm, som I kan risikere at støde på rundt omkring på nettet. Msn.dk bl.a.
Det er faktisk med let hjertebanken at jeg deler den med jer her – håber sådan, at I synes om den. Be gentle med kritikken, please hihi … man synes sikkert altid man selv lyder funny (og virkelig sydsjællandsk!! ha ha) og ser mærkelig ud på film. Man bliver ekstremt selvkritisk, men det var så sjovt at lave. En meget anderledes og udfordrende opgave. Hvad mon I synes om den?

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

40 Comments