diverse

Tid til de små overraskelser

Uanset om det er en julehilsen, en valentinsdag gave, en fødselsdagshilsen eller bare fordi …. så tror jeg det er de færreste der ikke bliver glade og overraskede, når det ringer på døren og blomsterbuddet står ude foran og siger ens navn med en smuk buket i hånden. Jeg gør i hvert fald. Jeg bliver ret nemt overvældet og meget rørt, når der er nogen der tænker at jeg fortjener så fin en hilsen. For det der med at føle sig værdsat … det er svært at trumfe. Oprigtig glæde. Og den der varme følelse i kroppen.

Sidste år ved samme tid, besluttede jeg mig faktisk for, at jeg fremover ville sende i hvert fald én hilsen ud i verden til en veninde eller ven, som måske kunne trænge til et lille blomsterknus. I dag er det jo ikke noget problem om man bor i det ene eller andet land. Interflora er ret nemt at benytte og der er sikkert også andre internationale bud, men jeg stoler på Interflora, fordi det har eksisteret altid nærmest.
Interflora sender jo også andet end blomster, hvis man ikke synes det er det man vil sende … dekorationer og gaver er der også, men jeg er en blomsterfan, så det er sådan nogen der bliver skippet afsted fra mig.

På Interfloras website står der “Den bedste julegave er at blive husket” …. det er simpelthen så rigtigt. Det er ikke så vigtigt, hvordan  – altså gaver og deres størrelse, men dét at et andet menneske har tænkt på én og tilkendegivet det. Det er sgu’ også ret stort i min bog og varmer. Så lad dette være en opfordring til at huske dem som vores travle hverdage måske ikke altid lige når omkring og give lidt ekstra.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

Og må julefreden så snart sænke sig – god knows, jeg savner den her. Men lige nu er julemusikken i højtaleren og de fleste gaver pakket ind. Juletræet kommer senere i dag, så det skal nok gå alt sammen 🙂