Shopping og Inspiration,  Skønhed

Efter frisøren …

2-IMG_0325 3-IMG_0328 1-IMG_0323
Se, nu blev det virkelig sent igen inden jeg fik tjekket ind, men det er bare så herligt med ferie og jeg får brugt en masse tid både på praktiske ting, men også kaffeaftaler med veninder – nogle med og andre uden børn. Fantastisk!
Nå, men jeg vil jo lige vise jer håret, som det blev efter altid dygtige Sanne fra Plan B i Store Strandstræde, Kbh. igen havde udøvet sin magi. Hun er så dygtig – ikke bare håndværksmæssigt, men også til at forstå, hvad man ønsker sig. Og så er hun ærlig! Af samme grund, har hun som regel ret frie tøjler, når vi først har afstukket rammerne, for jeg ved at hun gør det der er bedst for mit hår og det jeg gerne vil have. Kan virkelig kun anbefale hende.
Det er ikke fordi der er cuttet så meget af længden, men det er blevet lidt gradueret foran og så er det lysnet så meget som det kunne holde til, hvilket egentlig er en del, synes jeg. Jeg er i hvert fald svært tilfreds og glæder mig til igen at have mit hår mere løst. Kan I lide det? 🙂

Læs også:  5 skønhedsfavoritter lige nu

19 Comments

%d bloggers like this: