Shopping og Inspiration

Basics til mit efterår

Ih, hvor har jeg nydt det gode vejr de sidste dage – det har jo været intet mindre end fantastisk! Selv om dagene har været travle med shoppe-events und so weiter, så har der faktisk også været lidt plads til at få kigget skabet og skufferne igennem for, hvad der skal suppleres op med af basisting til dette efterår. Jeg mangler strømpebukser, toppe/overdele og et eller to lækre ensfarvede tørklæder – gerne i to forskellige materialer og i to forskellige farver. Jeg mangler i princippet også en rigtig varm vinterjakke, men det tager vi lige en anden dag 😉
Det er vigtigt for mig, at grundtingene til mine outfits er i orden rent materialemæssigt, for jeg kan sagtens holde nutidens syntetiske materialer ud som yderste lag, men ikke som de inderste … der skal det være gode rene materialer.

Strømpebukser: Jeg har to favoritmærker. Det ene er SneakyFox og det andet er dem fra Fakta. Sneakyfox laver verdens bedste cashmerestrømpebukser (de hedder Love You) og så kan jeg godt lide deres trendstrømper, når ikke de er alt for vilde. Så jeg har suppleret op med Love You og Alli som er med leopard øverst og mere tyk lidt shiny fra midten af låret og ned. Kommer sikkert til at købe lidt flere par, men det bliver dem fra Fakta med indbygget shaper 😉

Basisoverdele: Måske nok den beklædningstype, hvor jeg har været igennem flest mærker for at finde de bedste og jeg mener det 100% ærligt, når jeg skriver, at dem vi har hos BLACK SWAN er de bedste. De er i mikromodal, hvilket betyder at de ikke ændrer form og farve i vask. Jeg har dem i en del størrelser, fordi jeg både vil have nogle der sidder stramt og nogle der er mere løse, som man kan have en løs cardigan over. Har både de korte og den lange (som jeg bruger under kjoler eller som en lang top) og den langærmede. Man begynder dog godt at kunne se at de er blevet voldbrugt igennem to år, så skal have skiftet en eller to ud. Samt den langærmede. Den er genial, fordi den er tilpas lang på ærmerne til at man kan trække den ned over håndleddene – det kan jeg godt lide. Det er hyggeligt 🙂
Vil også supplere med en rullekrave og den jeg har med på collagen er “Elsabeth” fra vores nye kollektion hos BLACK SWAN, som pt kun sælges gennem os konsulenter. Den er i uld/ viskose og super blød. Tænker den både kan fungere under andet, men også som alene-bluse.

Læs også:  Sommeren der gik

Tørklæder: Jeg har mange. Virkelig mange. Skræmmende mange, faktisk 😀 Men de er stort set alle mønstrede eller med print. Jeg kunne godt tænke mig ensfarvede! Gerne i to forskellige farver, men i hvert fald ét i sort. Har kig på Lucky Lucy modellen fra Too good to be basic i rødt eller sort og det sorte Cille tørklæde fra Dea Kudibal. Har mærket begge live og de er lige lækre!

Der kunne såmænd også have været et par underdele eller to på listen, men mangler ikke lige nu. Laver dog alligevel et indlæg lidt senere med gode underdele til gode priser, så stay tuned for det 🙂

Hvad står på jeres basis-indkøbsliste til dette efterår?

8 Comments

 • Lise/walkinrunout

  toppe!!!
  – og jeg må da hellere prøve de der BS, når nu du anbefaler dem 😉
  – jeg bruger næsten altid toppe i sort eller hvid om vinteren… vel egentlig som en slags undertrøje 🙂

  • malsen

   Ja, toppe kan man bare ikke undvære! 🙂

   Lise … seriøst – det er bare de bedste. Sig til, hvis jeg skal hjælpe med bestilling. Jeg bruger stort set også mine dagligt, så kan slet slet ikke undvære dem.

 • Tina

  Sneaky Fox strømpebukserne – hvordan holder deres “tæer”? Jeg er storforbruger af nederdele, også om vinteren, så der slides ret meget på dem.

  • malsen

   Synes nemlig de holder godt – det er klart et af de mærker, som jeg vender tilbage til netop pga holdbarheden. Især dem, hvor der er lidt tykkelse. De holder fint! 🙂

 • Lene B.

  er nysgerrig på de toppe fra black swan, er de almindelige i størrelsen malsen?

  jeg elsker skirts og lækre strømper til efteråret, med mine lange Billi Bi støvler og mine
  rå boots.

  Dear Denier har en superflot strømpe med nistre i. Så flotte, og lune til den kolde tid.
  Føtex har en helt fantastisk uldstrømpebuks til 50 kr. som ikke kradser.
  Det er de bedste jeg har fundet indtil nu. :0) Dem skal jeg helt sikkert have et par af til
  den kolde tid. Som vejret skifter i denne tid, er det med at være beredt.
  På Manifik’s hjemmeside har de nogle lækre kvalitetsstrømper. Vandt et gavekort dertil og
  købte en shapetop og et par strømper i almost black, virkelig skønne.

  :0) smil Lene

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg skal have købt nye basistoppe fra Samsøe-Samsøe, til indenunder. Jeg kan egentlig godt udskyde købet, for de er jo indenunder alt tøjet, og der er jo ikke nogen der faktisk ser at der så er huller på maven 😉 Hehe. De bliver brugt året rundt, men mest i vinter, og kun i sort, hvid og lidt grå.

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg skal have købt nye basistoppe fra Samsøe-Samsøe, til indenunder. Jeg kan egentlig godt udskyde købet, for de er jo indenunder alt tøjet, og der er jo ikke nogen der faktisk ser at der så er huller på maven 😉 Hehe. De bliver brugt året rundt, men mest i vinter som undertrøje, og kun i sort, hvid og lidt grå.

  • Marie-Louise Posgaard Larsen

   Og så mangler jeg forresten strømpebukser, men det ved du jo. Min veninde smutter heldigvis en tur til London her sidst i september, så det er lige før jeg giver hende en ekstra kuffert med, kun til mine primark strømpebukser 😉 hahaha.