Min stil

Winter Sun & Essentials

river island beanie
Da jeg nåede hjem i dag, var solen så fin og nåede heldigvis lige at hive stativet frem og snuppe et billede. Så kan jeg samtidig vise jer, hvordan jeg ser ud, når jeg er pakket ind i vintertøj! Jeg er en værre frosenpind, så der skal ikke ret meget til før hue, tørklæde og vanter skal være af den virkelig varme slags.
Nu sidder jeg her med en kaffe og arbejder lidt. Har dog lovet mig selv, at jeg skal tidligt i seng i dag, så når nok ikke meget mere end dette indlæg og et par mails. I morgen er der nemlig kursus og må hellere se bare lidt frisk ud – det giver trods alt det bedste indtryk 😀

(Er i øvrigt begyndt på en ny makeuprutine med en virkelig god effekt, synes jeg selv …. den skal I høre om en anden dag)

Hue fra River Island, handsker fra Gaucho, frakke fra Epoque og cashmeretørklæde fra Style Butler.

Læs også:  Undskyld, men har vi ikke mødt hinanden før?

2 Comments

  • Lullumut

    Men du er en pæn frossenpind 🙂 Når jeg pakker mig ind, ligner jeg bare en posedame 🙂 Spændende, vil gerne høre mere om din nye rutine 🙂 Jeg overvejer at købe VitaZing fra Origins. Den skulle give en pæn glød.

  • Sascha

    Det er outfit er lige mig! Jeg kunne ifører mig præcis det samme. Ergo synes jeg at det er meget pænt 😀

%d bloggers like this: