Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Den ultimative personlige gave


Dengang jeg blev konfirmeret fik jeg en halskæde med en hestesko i. Men det var ikke bare en hestesko – bag på den var der indgraveret “Ferrari” og så et hjerte …. i den fineste svungne skrift. Ferrari var ikke et udtryk for at jeg var vild med røde hurtige biler, men det var navnet på den smukkeste mørkebrune hest (som sagtens løb rigtig hurtigt … måske derfor den havde fået det navn) som jeg passede på det tidspunkt og den gestus at hans ejer havde graveret hans navn på smykket gjorde gaven endnu bedre. Jeg fandt smykket den anden dag. Og tog en tur ned af mindernes gade med en anelse fugtige øjenkroge. Ferrari er død og borte for længe siden, men det er minderne med ham ikke. Det var en god tid – sommer, veninder og masser af flotte heste. Sommeren varede for evigt og turene på ryggen af Ferrari lige så. Ja ja jeg var hestepige om en hals. Hele mit ungdomsliv gik med hestene.Smykkerskrin - musik tin

Det bringer mig til det egentlige emne for dette post – at indgravere gaver. Hvad enten det er gaver til barnedåb, en speciel gave til en fødselsdag eller som mit eksempel handler om – en konfirmation – så findes der nu om dage så mange gode ideer! Se bare disse søde barnedåbsgaver fx – min favorit er det lille smykkeskrin med musik i.

Navngivningsflag 30 cm sølv

Det er så kært og pænt på samme tid. Eller et fint navngivningsflag.

Graveringen er i øvrigt inklusiv i prisen.

Tit kommer den oveni og ofte er det ikke helt billigt heller! Eller kig i menuen under personlige glas! Ej men det er jo så fint … tænk at gravere en hilsen på et glas som man kan drikke af dagligt eller en fin gave til ham man elsker …. der er en hel kategori.

Læs også:  Mine sommersandaler 2020

 

Jeg vil super gerne høre om du har brugt gravering i en forbindelse? Hvilken i så fald?