Shopping og Inspiration

Hvis nu du løber ligesom mig

Jeg har løbet i mange år. On and off. Og købt mangt en sportsbh i mange år. On and off.

Jøsses, der er mange dyre og dårlige … og billige og dårlige. Og så er der den her model fra Hunkemöller, som er min favorit. En sportsbh fra det mærke er nemlig ikke bare en sportsbh …. Deres modeller er delt op i forskellige levels og man skal se efter dem der hedder “level 3”, når man er løber. Jeg har prøvet et par stykker derfra, men min største anbefaling går til den på billedet, som hedder “HKMX The Pro sports-bh level 3” og fås i forskellige farver.

Der er to grunde til at den her er den bedste – dels så er jeg fan af de brede stropper og dels sidder de sportsbh’er, som bliver lukket foran meget meget bedre på mig. Det er muligvis en smagssag … Modellen har i øvrigt også en super god ryg, som ikke snerrer eller sætter sig fast i rygdellerne! ha ha …. ( håber ikke jeg er den eneste der kende den udfordring) 😀
Synes desuden at Hunkemöller gør det så fint på mange flader – elsker de små udvidelser i sortimentet som supplerer alt det fine lingeri.

Jeg har desværre haft en lang løbetør periode og jeg hader det. Jeg har det virkelig så meget bedre, når jeg kommer afsted bare et par gange om ugen, men hverdagen siden november har bare været pressset og presset og presset. For mig avler pres desværre ikke motivation og ja … så kommer jeg til at prioritere forkert. Jeg håber, at februar kan kickstarte med nogle små ture igen og så er jeg tilbage i sporet.
Har I også perioder, hvor det bare ikke kører? Gode råd til at komme tilbage uden at man får væltet sig selv bagover og dermed ryger tilbage til start igen?

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel