Hjem og bolig

Rod i mit hjem – rod i mit indre


Issuet omkring opbevaring.
Måske kender I det godt. Det der med at, hvis ens hjem roder, så er der ikke ro i ens indre. Jeg kan blive helt stresset og i virkelig dårligt humør, hvis jeg kommer hjem og der er ting alle vegne. Nogle gange handler det om pladsmangel, nogle gange om dårlig tid til at få sorteret, ryddet ud, manglende muligheder for opbevaring osv. men til tider er det i en større skala, som når man fx skal renovere på sin bolig. Mit køkken er stadig ikke helt færdigt, men dog til at benytte nu.
I det meste af november og hele december stod alt pakket ned i flyttekasser i stuen. Og i soveværelset. Og bryggerset. Og en ting var at køkkenet lod vente på sig, en anden var det rod der ventede hver eneste dag, når jeg kom træt hjem fra arbejde. En december uden særlig meget mulighed for at pynte til jul og en rengøring så overfladisk pga slalom mellem kasser og ting (bortset fra det …. jøsses, hvor har man meget mærkeligt i sit køkken og når ens bedre halvdel så oven i hatten er bager, ja, så samles der et og andet ha ha … ).
Suk. Set i bakspejlet skulle jeg have læsset hele dynen på en trailen og kørt det til opbevaring hos Pelican Self Storage, for det er jo ikke kun i forbindelse med en flytning af opbevaring kan være en løsning, men også i den situation jeg stod i. Det ville have været rart, for der er noget om det der “ude af øje og ude af sind”.
Jeg troede egentlig, at sådan noget opbevaring ville være rigtig dyrt, men det ville have kostet mig i omegnen af 2-300 kr. at have det hele opbevaret med høj sikkerhed og i opvarmede rum i to måneder. Det ved jeg så til en anden gang …..

Læs også:  Gid vi snart var ved indretningen

Kunne godt tænke mig at vide, om der er nogle derude, som har benyttet sig at sådan en service som Pelican Selv Storage udbyder?