Min stil,  Shopping og Inspiration

En flok lækkerier fra Designers Remix

Designers Remix SS15
Der er få mærker, som sådan er “blevet hos mig” gennem rigtig mange år – et af dem er Designers Remix. Sidst jeg ryddede op i min garderobe, fandt jeg et par jeans fra starten .. altså lige omkring det tidspunkt, hvor Charlotte Eskildsen begyndte sin magi. For, for mig, er Designers Remix virkelig tøj-magi. Jeg elsker, at jeg altid kan finde mine gamle styles frem og genanvende dem – de er nemlig både snitmæssigt tidløse og ret så minimalistiske. Jeg har fx en cardigan, som i hvert fald er 8 år og det eneste minus der er ved den er, at jeg ikke købte to! 😀 Den er min “save-the-day”-cardigan.
Igennem tiden har jeg da også vist mange af mine DR-køb – støvlerne med nitter fx eller den skønne peplum-top. Et af de mere ekstravagante køb var leopardjakken, men også kjole, seje sandaler og bluser samt baggy læderbukser er blevet vist frem. Faktisk er Designers Remix blevet nævnt hele 92 gange her på bloggen …. kun overgået af – ja, naturligvis – Louis Vuitton. Vildt 🙂

En side af sagen er dog også, at jeg kun har råd til at købe få ting til fuld pris og derefter venter jeg på en god rabat eller et udsalg. På den måde får jeg de ting jeg gerne vil have fra hver kollektion. I denne kollektion havde jeg udset mig denne strik, som jeg viste på instagram og var da også heldig at få hapset den, da udsalget startede. Købte også den hvide broderi anglaise nederdel, en bh og en fin basisbluse i sort. Jeg kunne have købt meget mere, men jeg forsøger jo kun at købe hvad jeg synes jeg har brug for, så det blev altså til ovenstående fine bestilling.
Find hele Designers Remix udsalget her.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

I dag er jeg hjemme med Cookie der har halsbetændelse. Jeg håber han bliver lidt friskere snart, så jeg kan hive ham med ud at stemme. Er meget spændt på valget og glæder mig til at følge med i aften, når resultaterne begynder at rulle ind.
Skal du holde valgaften?

Designers remix vaja

One Comment

  • Malene

    Jeg var lige inde og kigge deres udsalg, og det er helt sikkert ikke ment som en joke, men det ser altså for sjovt ud at stå med sten fjæs, fint tøj og så noget kæmpe arbejdshandske lignende på hænderne 😀