Rejser og ture,  Skønhed

3 x CLEAN Summer Trio og noget om en ferie som næsten gik i vasken

CLEAN summer trio
Årh, altså – de sidste dage har været en lille smule for spændende, for pludselig fik vi besked om, at den ferielejligehed, som vi havde lejet alligevel ikke var tilgængelig, da stedet pludselig var usikkert at være på. Tilsyneladende, er den daglige ledelse ikke helt enig med ejerne af lejlighederne og ingen har naturligvis lyst til at være på ferie et sted, hvor man ikke lige ved, om der rent faktisk vil være vand i swimmingpoolen eller varmt vand i badet. I hvert fald ikke, når man rejser med børn … men sgu’ heller ikke alligevel. SÅ vi måtte i gang med at finde alternativ og skynde os at booke. På det her tidspunkt, behøver jeg vel næppe at sige, at det er en smule dyrere end da vi bestilte i første omgang i januar, men flyet er der jo, så på med smilet, frem med Onkel Dan og zip-zip ….vi spiser havregrød en uges tid 😀 Eller sælger en taske 😀 Ferien skal intet få lov at spolere i hvert fald …

OG nu vi er ved sommer, sol og ferie, så skal I bestemt ikke snydes for det her tip: CLEANS sommer trio sæt med 3 små parfumer. Den ene er sidste års sommerduft (Summer Sailing) og den elskede jeg!! Har lidt forgæves efter den på nettet, da den jo er limited, men mu kan jeg da i det mindste nyde den en lille smule igen. Jubiii! Sættet fås i MATAS og ellers har jeg fundet den online her.

Hav en skøn søndag <3

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online