Min stil,  Shopping og Inspiration

Nytårsaften 2013 – outfit med Gat Rimon kjole

Velkommen til 2014! Jeg håber, at I alle kom sikkert og godt ind i det nye år. Godt nytår <3
Gat Rimon

Chanel boots

Sensai læbestift

chanel boots

sneakyfox leopard
Kjole: Gat Rimon / støvler: Chanel / strømpebukser: Sneakyfox / accessories: Daniel Wellington, Blond, Tokyo Jane / øreringe: Line & Jo / læbestift: Sensai

I går aftes endte jeg med at se således ud. Jeg nåede jo ikke at få fat i min kjole fra Mango, men som en sød læser skriver, så vil jeg jo sagtens kunne bruge den nye kjole i masser af andre sammenhænge, så spildt bliver den ikke og det har hun helt ret i.
Min kjole fra Gat Rimon, som jeg købte for et års tid siden (fås faktisk ret så nedsat lige her), kom frem igen og blev pimpet med lidt leopardstrømper og nogle Chanelstøvler. Lidt Chanel-ish perler i håret og faktisk også lidt frisureinspiration fra nogle halvgamle Chanel catwalk-billeder. Lidt 20’er-agtigt. Charlston 30’er måske. Whatever 🙂
Orangerød læbestift og få accessories i øvrigt. Skulle jo bare være herhjemme og hygge, men havde da alligevel lyst til at se lidt festligere ud end til hverdag.

Jeps, kjolen er lidt kort, men havde altså tækkeligt underskørt på, så der ikke var chance for diverse blotninger 😉 Hi hi 🙂

Synes I om outfittet mon? Og hvordan så i selv ud i går? 🙂 Fortæl!

Jeg er ved at skrive på det første af mine forsæt-indlæg og det kommer senere i aften. Det er ikke så mange af jer der har noget i gerne vil spørge om eller have uddybet, men hvis der nu alligevel er dukket noget op, så kan det sagtens nås at skrive lige her.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

13 Comments