Min stil,  Shopping og Inspiration

Læderskjorte og jeans [outfit]

læderskjorte 2 whiite
Der er skruet rigtig meget ned for købeblusset i den her måned og faktisk er det ikke kun denne måned det skal være sådan. Det er nemlig yderligere et mål for 2015 at jeg skal købe mindre. Brygger på et indlæg som handler om dette og som er lidt mere detaljeret, så det kommer altså. Men inden jeg tog hul på 2015, nåede jeg heldigvis at få fingre i en lækker læderskjorte fra Whiite, som jeg har haft sukket over længe, men været lidt for nærig til at give fuld pris for. Den er simpelthen så fin og tilføjer rigeligt til outfittet i sig selv, synes jeg, så i dag var det bare med støvler, som er semi-nye og fra et nyt yndlingsmærke, Clarks, og jeans. Enkelt, men pænt. Jeg kunne sagtens finde på at bruge den til nederdel også selvfølgelig og med en tyk cardigan over, men når det bliver lidt lunere, vil jeg også bruge den åben med en top under, så den mere kommer  brug som jakke-ish. Er den fin, synes I? 🙂

Noget helt andet …. du altforbarmende, hvor er der mange der gerne gider at vinde den fine taske fra Ilse Jacobsen! Tusind tak for den store deltagelse (og hvis du ikke har nået det endnu, så er der masser af tid – find konkurrencen her).


læderskjorte whiite

læderskjorte whiite 4

Outfit: Læderskjorte fra Whiite (eller her), jeans fra Bessie, støvler fra Clarks, Essie på neglene

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

8 Comments