Shopping og Inspiration

NY kollektion BLACK SWAN SS15 – get your hands on ….

black swan fashion ss15 1
Det er d. 18. januar i dag og det vil sige, at om 17 dage launcher vi den nye forårs- og sommerkollektion hos BLACK SWAN. Jeg har allerede let hjertebanken og glæder mig SÅ meget til at komme ud og vise kollektionen frem og tage imod gæster i mit eget hjem, som hellere vil se tøjet på den måde. Jeg har også allerede mailordrer i ordrebogen, hvilket rigtig mange benytter sig af – specielt de af mine kunder, som ikke lige bor i nærheden af mig eller på Sjælland i det hele taget.

Kollektionen er lækker, lys og letanvendelig, for som med alle BS-kollektioner kan alle de enkelte styles krydses og kombineres både med tingene i kollektionen, men også med styles fra tidligere kollektioner; se katalog til sidst i indlægget. Farverne er sort, hvid, grå og nude (se nederst i indlægget). Smukt. Jeg arbejder i øjeblikket på mit vanlige “Ti jeg tror på”-indlæg, som jeg laver forud for hver sæson, hvor jeg tipper på, hvilke 10 styles som kommer til at være de mest populære! 🙂

Hvis du har lyst til at holde et party, så er det bare med at skrive til mig, så finder vi en dato og snakker om alt det praktiske, men du kan sagtens bestille via mailen også eller ved at ringe/sms’e mig.
[button link=”mailto:marlene.d@blackswanfashion.com” type=”icon” icon=”mail”] Contact: Marlene.d@blackswanfashion.com[/button]
Jeg har også nogle datoer reserveret, hvor jeg holder åbent hus herhjemme – faktisk også en sneak peek event dagen før – altså d. 3. februar – hvor man kan komme og se, prøve og lægge forudbestilling til når det går løs midnat. Bliv medlem af min fine gruppe på FB her og tilmeld dig eventen her: [button link=”https://www.facebook.com/events/1582877498594631/” type=”icon” icon=”heart” newwindow=”yes”] Tilmelding til BLACK SWAN preview SS15[/button]

Læs også:  Der er gang i noget godt ...

PS: faktisk har jeg fået et par forespørgsler i Jylland denne gang også og tænker, at det måske kunne lade sig gøre, hvis jeg samlede nogle parties sammen. Lad mig vide, hvis du bor i Jylland og kunne tænke dig at få mig ud.

black swan fashion ss15 2

[button link=”http://issuu.com/janneeskildsen/docs/bsf-ss2015_cat-fin” type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Få SS15 kataloget lige her[/button]

9 Comments