Shopping og Inspiration

Baum und Pferdgarten SS14

En af mine SS14-favoritkollektioner, når det kommer til det lidt mere farverige og feminine, er den fra Baum und Pferdgarten. Der er smuk leo, som jeg vender tilbage til en anden dag, fine prints og så er der smukke blomster. Sidstnævnte er indbegrebet af yndigt og samtidig fint og eksklusivt. Blomsterblonderne fås i sort, orange og så denne knækkede hvide, som er ovre i det grålige. Sidstnævnte er min klare favorit og jeg synes om detaljen med den måde linningen på nederdelen bryder det hele lidt. De elegante blomster bliver vejet lidt op af den tungere cardigan og samler outfittet. Er vild med det; så’ det sagt 🙂 Forestiller mig lune majdage med nyudsprungne træer, friskt græs og forventningens glæde over den lune tid som kommer. Ah! 🙂

baum und pferdgarten

Nederdel, bluse og cardigan fås her.

Jeg vender tilbage lidt senere i dag med et outfit – hav det dejligt så længe 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

4 Comments