Shopping og Inspiration

Overvejelse: Markberg snake pung

markberg marga snake wallet

Tasker, sko, smykker osv. er aldrig noget problem at vælge for mig … men punge har altid været det, fordi jeg er enormt selektiv i forhold til, hvad jeg kan lide, dens størrelse og funktionalitet ikke mindst. Pt bruger jeg en mini toilettaske fra Stine Goya (og det er bestemt ikke hverken fikst eller særlig hensigtsmæssigt), da min gamle yndling fra nOva desværre ikke kunne holde til sønnikes blide bad i mælk. Æv, for var faktisk glad for lige præcis den størrelse og det den kunne indeholde.
Det mest oplagte ville vel være, at det blev en ny fra Louis Vuitton, men faktum er bare, at der ikke er en model, som jeg er sådan 100% vild med lige pt. Eller jo, det er der, men de er over mit budget desværre. Nu har jeg imidlertid set lidt på forskellige mærker online og er faldet for denne Marga Wallet i snake look fra Markberg. Den har rigtig mange rum uden at den er for stor og klodset og er vild med enkeltheden … og at den er i snake look, så den liker jeg ret så meget på. I hvert fald er den nu parkeret i mappen med mulige køb og så må jeg lige tænke lidt mere. Fin er den, ikke?

Hvilken pung har i? Skriv endelig, hvis I har rigtig gode erfaringer med.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

27 Comments

 • StyleStories

  Den er bare så pæn, har set den i Magasin, godt valg 🙂 Jeg købte selv ny pung for nylig, en flettet sag fra DKNY, så lækker og godt med plads. Ellers kan jeg anbefale Marc by Marc Jacobs, som også laver lækre punge.

  • malsen

   Er kvaliteten god, Mette?
   Ja, den flettede fra DKNY er også pæn ….men også lidt stor ikke? MJ’s punge har jeg faktisk ikke tænkt på. Det kunne også være. 🙂

   • StyleStories

    Ja jeg synes den virkede helt ok i kvaliteten. Åbnede den dog ikke og kiggede indeni.

    Jo DKNY’en er stor, samme størrelse som min gamle M by MJ, men jeg elsker også store punge. Er dog ret sikker på, at denne fra Markberg er lige så stor så vidt jeg husker!

 • Sascha

  Jeg har en Prada zippy wallet min søde kæreste har givet mig. Jeg elsker den meget højt 🙂
  Har du ikke allerede en Louis, eller har du solgt den?

  • malsen

   Er det rigtigt? Hvordan virkede kvaliteten? 🙂
   Den er også fin den du har, men tror den er lidt stor ift mine ønsker 🙂

  • malsen

   Jeg kender ikke så meget til mærket og ejer ikke noget derfra, så jeg må hellere mærke i virkeligheden 🙂

 • PIXELS OG POESI

  Min pung trænger virkelig også til udskiftning, og den eneste jeg har set som jeg kunne lide var fra Mulberry, og synes altså 3k for en pung er liiige i overkanten pt. Den her er dog virkelig pæn, så den ryger med i mine overvejelser – tak for tippet.

 • Trine Lykke

  Altså. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvorfor har netop DU ikke en pung fra LV? Jeg kan sagtens se pointen i det du skriver, men med tanke på de ting du i forvejen ejer, og de ting du køber, synes jeg måske en pung ville være værd at bruge penge på. Du bruger den hver eneste dag (eller i hvert fald tæt på), er den fra LV bliver den sandsynligvis pænere med tiden, og kan bruges som clutch i en hurtig vending. Nå ja, og for dig vil den jo nærmest være et samlerobjekt.

  Med hensyn til den her fra Markberg, så tror jeg altså den er ret upraktisk. Det ser ud til der er knapper ned til mønterne, og ikke lynlås, så pengene kan snige sig ud. Jeg har haft en pung med knaplukning, og det var ikke en succes. Desuden lukkes hele pungen med en trykknap, og efter et stykke tid bliver den sandsynligvis svær at lukke eller slidt så den går nemt op.
  Når det er sagt, så synes jeg virkelig den er fin og har en god inddeling og størrelse.

  Selv har jeg den udgåede Suhali zippy fra LV. Den er fantastisk, omend lidt stor til tider, hvorfor jeg har min lille taske med indbygget kortholder.
  Nu fik du bare min helt oprigtige mening uden så meget fis, jeg håber det er i orden.

  • malsen

   Det er helt bestemt altid i orden at give sin oprigtige mening, Trine 🙂 Det er jeg kun glad for.
   For at begynde med det første – LV. Så handler det om, at de modeller, som jeg har råd til derinde fra, ikke møder de krav, som jeg har til en pung. Og jeg vil ikke betale 5000+ for noget som jeg egentlig kun er semi-tilfreds med. Dertil kommer, at min pung nemlig helst ikke må være så stor at den kan bruges som clutch, men heller ikke så lille, at der ikke kan være det i, som jeg har brug for. Der er en model, som jeg er vild med og den koster over 10.000,- hvilket slet ikke er et realistisk køb for mig pt.
   Der er en lynlåslomme i den her fra Markberg faktisk og jeg har sjældent ret mange mønter med mig … de ryger i sønnikes sparegris dem der er, så det problem tror jeg ikke jeg ville få, men kan sagtens se din pointe 🙂

   • Trine Lykke

    Jeg glemmer altid hvor meget LV er steget siden jeg købte min pung.
    Jeg kan godt forstå du ikke vil kaste så mange penge efter en pung, det er jo helt urealistisk for almindelig dødelige.

    Som jeg også skrev før, syne sjeg den her er vildt fin, og har den en lynlås er den noget mere praktisk end jeg først antog. Jeg glæder mig til at se hvad du ender med.

    • malsen

     Det er desværre nogle rigtig hampre prisstigningerne, som har været de sidste 3-4 år. Der skal virkelig virkelig spares nu, for at et enkelt køb kan lade sig gøre og derfor er det endnu vigtigere at det bliver de rigtige køb 🙂

 • Birthe

  Er det den med guldbogstaverne du drømmer om?
  Den serie, hvor jeg måtte bæres ud, da jeg hørte på prisen for en lillle taske?
  Det er SÅ lækkert.
  Jeg elsker min zippede LV pung, den bedste pung ever for mig.
  Jeg havde engang en mulberry med trykknap, det skal jeg aldrig ha igen. Tingene faldt altid ud i ubevogteðe øjeblikke.
  B

  • malsen

   JA, B! 😀 Hvordan vidste du det? Jeg var seriøst også ved at gå bagover, men hold nu op, hvor er den fantastisk. Suk.