Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit leather, wool and jersey

Dagens 2014-2

Cardigan: Style Butler / top: meinLiebling / nederdel: Epoque (Edith & Ella) / støvler: River Island / tørklæde: Black Swan

Jeg skylder at vise hele outfittet fra den dag, hvor jeg viste jer tørklædet her og hvor jeg vist ser en smule træt ud. Har fået en svaghed for læder – både som hel flade, men også som detaljer som på meinLiebling toppen her. Synes det giver et supercool og detaljerigt outfit, selv om det i virkeligheden i sig selv er så enkelt.

Fredag og fristes lidt til at sige: “endelig” – det har været en lang uge og det er ydermere ferie nu i en hel uge. Jeg skal i den grad nyde at have tiden til lidt ekstraordinære venindebesøg, kaffeslabberas og muligheden for at komme lidt til bunds i bunkerne. Det bliver godt! Samtidig stod der fin buket roser herhjemme og ventede – det er jo valentinsdag og i den forbindelse har jeg lyst til at puste en masse lufthjerter afsted til jer! Tak fordi I besøger bloggen og tak fordi I gør den levende <3

God weekend!

Læs også:  Bedste tip til en ryddelig garderobe?

10 Comments

 • Lene B

  Topskønt sæt, det klæder dig rigtig godt, og er vild med den
  skindnederdel du har på + det lækre tørklæde. Lige mig.

  Jeg er gået i luften med en blog, den er helt ny, så der kan ske meget med den
  og der arbejdes fortsat på udtryk, opsætning, design m.v. men det kender du jo alt til,
  vil bare lige nævne, at jeg nederst på bloggen har tilføjet “malsen” som en blog jeg følger.
  (Der skal scrolles helt ned) hvis du har lyst til at kigge ind.

  Smil og dejlig dag. 🙂 Lene B.

  • malsen

   Stort tillykke med bloggen, Lene 🙂 Og hvor er det dejligt at jeg er på din liste! Mange tak for det <3

   Mange tak for komplimenter mht outfittet – fedt, du kan lide det.

 • Dorte

  Rigtig flot og lækkert outfit, som klæder dig super godt, har selv lige været heldig at finde “Mossi Skirt” fra Just Female (som du jo også har blogget om) til en rigtig god pris på TS.
  Fedt så lige at få et toplækkert inspirationsbillede 🙂

  • malsen

   Mange tak, Dorte og FEDT at du fandt nederdelen til en god pris! Det er skønt at gøre en god handel på TS 🙂
   Super dejligt også at du kan bruge billedet som inspiration. Det er jeg rigtig glad for 🙂

%d bloggers like this: