diverse,  Rejser og ture,  Skriblerier

En søndag med Lahme + L'Oréal … og min nye header

Lahme blogger tekstforfatteri

For et par uger siden var jeg trukket i blogarbejdstøjet for jeg var inviteret til Bloggerkursus i tekstforfatteri og skønehedstrends af Lahme og L’Oréal. Jeg havde glædet mig rigtig meget for Julia Lahme, som i mine øjne er en ufattelig sej og målrettet kvinde som gang på gang har bevist at vedholdenhed og hårdt arbejde betaler sig, skulle nemlig stå for selve den del som handlede om at være skarp på sin målgruppe og på, hvordan man bevidst arbejder med sine tekster på bloggen. Dette er naturligvis ret så relevant for sådan en som mig, som kan lide ord lige så godt som billeder. Julia er en branddygtig formidler og god til at sætte gang i både de konkrete refleksioner, men også metarefleksionerne …. som varer ved og som her, uger efter, stadig dagligt besøger mig, når jeg sætter mig til at skrive med jer derude. Spændende dag med stort udbytte på den front og i kombination med at L’Oréals dygtige Sine Gerstenberg, som i øvrigt selv skriver fantastisk fængende på sin blog som stort set er uden billeder(!!), fortalte om spændende trends og tendenser samt nye (og ret så bemærkselsesværdige) produkter, gik dagen op i en højere enhed. Vi var i hvert fald alle sammen vældig opløftede, da vi ved 16-tiden brød op og gik hver til sit. Både over det gode kursus men også over at have genset hinanden og lært nye at kende.

Der var i øvrigt en fotograf til stede hele dagen og det er ham, som har taget alle de gode billeder. Vi kunne endda lokke ham til at tage outfitbilleder i pauserne og så så man lige 7-8 bloggerdamer kaste sig over én stakkels mand med kamera! 😀 Man må jo gribe chancen – for dels var han, mellem os sagt, ret så pæn og dels tog han jo gode billeder! 🙂 Man siger vist i øvrigt at de bedste billeder er dem som man ikke ved bliver taget og måske er der noget om det, for det billede som nu pryder i min header er nemlig taget af Christian Radil ved dette arrangement …. helt uden at jeg overhovedet aner det. Tak for det – er rigtig glad for den header … så meget mere mig end den anden.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness

Det gode selskab ved arrangementet var i øvrigt The Tiger, Stylestories, Lullumut, Idas Blog, Mille1000fryd, Frk. Vilstrup og Whatwhenwhere – så hyggelige piger og med gode blogs, så tjek dem endelig ud 😉

On a different note: Har i øvrigt købt nye sandaler (det er jo sommer næsten!) – dem skal jeg lige have vist jer 😉

6 Comments

 • rijaH

  Vildt spændende, det er lige så noget jeg synes er så fedt ved at være blogger og man får muligheden for at lære nye ting, selvom man er ved at være gammel blogger 😀 Jeg vil med næste gang! ;D

  • malsen

   Jamen, helt sikkert …. det er sådan en gave at få lov til at være med til sådan nogle arrangementer og så er Julia jo bare SÅ dygtig! 🙂

 • Birthe

  Så kom jeg for sent i seng, jeg måtte læse Sines sider.
  Meget spændende læsning, smukt, tankevækkende.
  Hende må jeg følge.
  B

 • Lullumut

  Din nye header er bare så flot. Kan rigtig godt lide den 🙂
  Det var den bedste måde at bruge sin søndag på 🙂 Og tusind tak for link love! 😀

  • malsen

   Tusind tak <3 Det er jeg glad for du synes.
   Ja, det var .. jeg håber på en sequal! Velbekomme 😉