Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

New in: Gucci Tartan Kefia

Gucci tartan kefia
Jeg har fortalt tidligere, at en af de måder, hvorpå det lykkes mig at købe nogle lidt mere extravagante ting er, at jeg er god til at spare de småbeløb op, som jeg sælger for på TS og via min salgsprofil på instagram (@malsenshop). Lige pludselig er der 1000 eller 2000 kr. og så kan jeg enten købe noget til Cookie, som han mangler af de lidt større ting eller noget fint til mig selv. Jeg har en lille liste med ting på, som jeg rigtig gerne vil have, men som kun “må” købes, hvis der er råd via salgspengene. På den måde kan jeg styre forskellen på “nødvendighedskøb” som fx sandalerne jeg købte i går og “hverdagsluksuskøb” som bare er cremen – hvis det gi’r mening?
Nå, men nu kan jeg faktisk vinge et ønske af, for jeg havde sparet akkurat nok op til at kunne nappe dette super cool ternede Gucci Kefia-tørklæde, som jeg har glanet efter i en evighed, men som dels har været for dyrt til fuld pris og så er jeg jo ikke akkurat kendt for at mangle tørklæder 😀 Nu var det så sat pænt ned og med en lille ekstra rabatkode i et nyhedsbrev (extra15), så var det hele lige som det skulle være. Er SÃ… vild med det og tartan holder jo stadig fint ind i AW14 (Baum und Pferdgarten har fx lavet SÃ… lækkert tern til os ..og mange andre også), så har dedikeret det til at være et godt forudseende køb i forhold til det rent fashionmæssige, ha ha 🙂 Det er købt her hos Flannels. Glæder mig til det lander i min postkasse, så jeg kan få lidt glæde af det her i forsommeren på de kølige morgener. Kan I lide det?

8 Comments

%d bloggers like this: