Shopping og Inspiration

Sommerfødder i nye sandaler

Cashott og Deborah Lippmann

I weekenden blev der skrubbet og skuret til den store guldmedalje, for vejret viste sig jo fra den allerbedste side og det betød bare fødder i sandaler. De kolde måneders overforbrug af strømper, lidt fodproblemer som jeg har underholdt med tidligere og en alt for mørk neglelak gjorde samlet set bare ikke noget godt for fusserne, så jeg gik i aktion og endte med at lægge en virkelig fin Deborah Lippmann lak på, som hedder Break 4 Love. Super fin og bliver endnu finere, når fødderne tager lidt mere farve.

Jeg har boet i mine nye sandaler fra Ca’Shott siden jeg købte dem i lørdags. De er SÃ… gode og jeg tror jeg må have den helt flade model også … måske i en anden farve. Havde egentlig sat næsen op efter Birkenstock, men ærligt, så sad de bare ikke godt på min fod, hvilket faktisk kom lidt bag på mig, da jeg dels har ret nemme fødder hvad størrelser angår, men også fordi jeg nok troede at sådan nogle fodformede racere bare ville passe alle uanset. Anbefalingen af Ca’Shott sandalerne kan ikke blive større herfra, så hvis I kan lide den slags, så go for it! 🙂

Neglelak er givet til test

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

One Comment

  • Karina

    De ser lærke ud, jeg ville også gerne have nogle sandaler i den pæne udgave. Jeg har ellers sværget til Birkenstock de sidste 4-5 år, efter en voldsom overbelastning af senerne i mine fødder, der næsten gjorde det umuligt at gå uden smerter, efter bruge af div løse flipflops uden støtte.
    Jeg bruger den model der hedder Gizhe, den med tådeler, de sidder super på min fod, og troede som dig at de ville sidde perfekt på alle.
    og fiiiin lak, jeg skal vi se at få bestilt tid hos en fodterapeut til at få ordnet fusser, har ellers gået fast hver 3-4 måned, men kom så ud af “rumlen” men de skulle jo gerne være sommerklare.