Shopping og Inspiration

Send en tanke

I samarbejde med Sendentanke.dk

At sende en tanke betyder normalt, at man “bare” tænker på nogen i en eller anden situation, hvor vedkommende har brug for det. Ved en vigtig livsbegivenhed, en svær situation eller ved en højtid/mærkedag. Tanker er dejlige og det, at man ved, at nogen bruger et øjeblik eller flere på én, føles gennemgående rart, varmt og rørende.
I visse situationer kunne man dog ønske sig, at man kunne ledsage tanken af en materiel herlighed og dette er faktisk muligt hos Sendentanke.dk. Firmaet tilbyder gavekort i alle prisklasser og til et stort udbud af forretninger, så hvad enten det er gaven til ham, hende eller barnet og hvorvidt det skal være noget spiseligt, noget at tage på, dufte af eller opleve, så er muligheden der.
Rent praktisk fungerer det det simpelt og enkelt – man klikker sig ind på den gave eller gavekort, som man ønsker at give. Derefter udfylder man sine oplysninger, betaler og vupti, så er gaven på vej til den heldige modtager – enten via mail eller sms. Jeg synes simpelthen, at det er så herligt et koncept og har i høj grad tænkt mig at benytte mig af det. For en måneds tid siden, før jeg kendte til konceptet her, oplevede jeg, at en kær ven langt om længe fik arbejde. Han har om nogen knoklet for at blive ansat, men trods tårnhøj uddannelse, har han været jobsøgende meget længe … sprøjtet ansøgninger ud, men uden held. Før fornylig. Og han skulle da have haft sådan en gave her …. ville nok have købt Peter Beier chokolade til ham … Det ville have glædet ham lidt ekstra i forhold til at få sådan en emoticon-overfyldt-hurra-sms og det ville have kostet mig så lidt.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Jeg synes i hvert fald, at I skal gøre jer selv den tjeneste lige at tjekke siden og udbuddet ud – er sikker på, at I vil sige thumbs up! Måske kendte I godt Sendentanke.dk i forvejen? Og har måske ovenikøbet benyttet tilbuddet?

sendentanke.dk