Shopping og Inspiration

Rings make my day

pandora 4

Hvis I har fulgt med længe, så ved I, at ringe er mine foretrukne smykke-accessories. Mange af mine instagrambilleder er af smykker og jeg bliver aldrig træt af at se på en smuk ring … elsker, hvis man kan kombinere dem man har på nye og spændende måder. I ved også, at rigtig mange af mine ringe er fra Pandora, som jeg er vild med og som jeg synes leverer så mange nye fine ting hele tiden, som jeg gerne vil eje.
For lidt tid siden, fik jeg mulighed for at style en mængde forskellige ringe for at udtrykke mine yndlingsefterårslooks blandt Pandoras udvalg. Spørg lige om en inkarneret fan syntes dén udfordring var i orden? 😀 Jeg havde en fest! Jeg bruger faktisk, sjovt nok, ofte flere ringe om efteråret og vinteren end om sommeren, så jeg har givet den gas med alle mulige slags. Blandt mine favoritter er de flettede ringe, fjeren, perlerne og laurbærene. De er så nemme at få til at se forskellige ud og det er lige præcis det der afgør det, når jeg går ud og køber en ny liebling til samlingen 🙂

Hvilket look synes du bedste om? (og psssst….. der bliver vist mulighed for at vinde lidt ringe meget snart. Stay tuned)

IMG_5432 IMG_5219 IMG_5207 pandora 3

Læs også:  Hey Louis, Long time, No see, LV Metis

17 Comments

  • Marlene Donduran

   Tusind tak 🙂
   Enkle looks er også det jeg selv foretrækker. Specielt, hvis der skal være flere ringe på, på én gang.

  • Marlene Donduran

   Det tager altså også lidt tid at vænne sig til … men det handler om den rigtige størrelse. Den må ikke stramme, men må heller ikke føles som om den er ved at falde af. Så sidder den rigtigt 🙂

 • Ann

  Jeg er solgt!! De er alle så lækre. Skal jeg vælge, så er det de flettede. De må blive et juleønske 🙂

  • Marlene Donduran

   Ringe kan meget, Sara … så nogle gange føles det lidt som at have fået nye smykker, når man sætter dem anderledes sammen 🙂

  • Marlene Donduran

   Jeg havde egentlig slet ikke set de flettede før jeg var i London med Pandora …. der opdagede jeg dem og at de jo har SÅ mange muligheder! 🙂

 • Heidi

  Smukke dig, så fine ringe, hånd nr 1 med flet og fjer, det er jo smukt. Fjer ringen er helt klart min favorit. Glæder mig til konkurrence 🙂
  Knus

 • Bolize

  Alle ringene er så smukke og enkle, at det er svært at vælge, men billede 1 og det sidste må være “vinderne” 🙂 Den sorte perlering er meget, meget skøn og det er fjeren også 😉 ♥

  • Marlene Donduran

   Jeg er også mest glad for billede 1, men kan (selvfølgelig …det er jo mig der har lavet dem til mig selv) også lide de andre. Den sorte perle er SPOT ON! Så flot!! 🙂