Livet er en fest,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Godt kørende

Og det i ordets egentlige forstand, for som billedet viser, så sidder der nu en ny bilnøgle i mit fine LV-ensemble og endda fra samme mærke som den jeg desværre måtte opgive håbet om nogensinde ville komme til at køre igen.
Jeg troede faktisk ikke det ville lykkes at finde lige så fin en udgave (og med en overkommelig pris) som den gamle, men efter lang tids søgen, så var den der. Ovenikøbet en lidt større model end den forrige. Nu den lykkelige ejer af en Audi A4 stationcar. Det lettede for det første at få en bil igen … logistik med arbejde og aflevering af junior mm var lige spændende nok og selv om alting jo kan overleves i en kortere periode, så er man forvent. Eller jeg er i hvert fald. Så jeg fik lige en reminder om, hvor heldig man er med sådan et transportmiddel, som gør ens hverdag ufattelig meget lettere.
Og så er den pæn. Åh, så pæn altså. Så velholdt og fin.

I forhold til at køre ….. går det egentlig også meget godt. Det er som man siger super vigtigt at komme hurtigt op på hesten igen og kan mærke at jeg er ok med det. Dog er jeg stadig lidt tilbageholdende med motorvejen …. der er jeg ikke helt noget til endnu, men det kommer er jeg sikker på. Når jeg har lært den nye bil lidt bedre at kende og har kørt lidt mere i det hele taget. Det værste er næsten at opdage at man ikke helt stoler på sin egen dømmekraft? Har ved Gud aldrig nogensinde tvivlet på mig selv i trafikken, men det gør jeg faktisk nu og netop af den grund holder jeg mig fra motorvejen lidt endnu. Det er simpelthen for farligt for både mig selv og mine medtraffikanter.

Læs også:  Opskrift på de bedste cookies, en efterårsferie godt brugt og små drømme

Jeg kom godt ind i det nye år og det håber jeg også at I gjorde? Har lige som resten af Danmark forelsket mig hovedkuls i Konmari metoden til oprydning, organisering og systematisering … og er godt i gang. Det har taget en del af min tid, men det er en vild proces! Vil gerne skrive lidt mere om det, hvis det har interesse? Det har i hvert fald sat skub i de oprydningstanker som jeg delte med jer her. Sådan virkelig og for alvor.

Og godt kørende …. ja, også i forhold til mit studie. Nappede en eksamen mere i arabisk med et ti-tal og nu topklar til forårets semester, men først en studietur til Libanon, som starter på søndag. Glæder mig helt vildt! Vi er væk en uge og har et helt eminent fantastisk program i vente. Nogen der har været i Libanon mon?

Hav en dejlig aften og pas på jer selv. Vi skrives ved 🙂

One Comment