Shopping og Inspiration

Elle Style Awards x Pandora

pandora

I eftermiddag skal jeg afsted til et bloggerevent i forbindelse med Elle Style Awards, som løber af stablen om ikke så forfærdelig længe. Pandora er, sammen med L’Oréal, hovedsponsor og det er da også de to firmaer som er med til at hoste dagens event. Jeg glæder mig uvirkeligt meget til at se showet senere i maj og i dag kommer til at handle om både makeup og smykketrends. Jeg er selvfølgelig allerede gået i tænkeboks omkring hvad jeg mon skal have på og hvilke smykker jeg skal bruge – har derfor lånt lidt forskelligt af Pandora – deriblandt dette fine sæt med lidt romantiske og alligevel rustikke smykker med smukke grønne sten. Lidt anderledes end hvad jeg ellers ville vælge, men jeg synes de er så fantastiske og eftersom kjolen vel sikkert bliver sort af en slags, så kunne det være fint at bryde det med noget der var lidt anderledes, synes jeg. Der er faktisk øreringe med til sættet også, som jeg dog ikke fik med på billedet. Det kan også være det bliver mine fjer … hmm…..decisions decisions 😀
Anyway så glæder jeg mig meget til om et par timer og til at fortælle jer mere om det hele. Lover at instagramme lidt 🙂 @malsen Hav en skøn dag derude! Vi blogges ved!

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel