Min stil,  Shopping og Inspiration

Lyserøde skjortetern og ny Miu Miu taske

miu miu

Jeg har fået en ny taske! Eller “new to me”, som man siger … den har nemlig haft min mor som ejer, men for et par uger siden havde hun den med til mig, fordi jeg evig og altid sukkede dybt, når hun havde den med på besøg. Den er perfekt i størrelsen som hverdagstaske og min lille Surface kan snildt være i sammen med alt det andet habbengut, som er absolut nødvendigt i hverdagen, ha ha 🙂 Er den ikke skøn?
Skjorten har i heller ikke set før. Den er fra Gina Tricot, som jeg faktisk synes jeg tit er heldig at finde nogle gode ting hos. Skjorten er virkelig fin med den lyserøde/sorte kombi og fungerer til rigtig mange slags outfits – her er den jo bare stylet med plain sort nederdel og et par laksko. Favoritter til små penge skal man ikke kimse ad 😉

ELLE/ L’Oréal/ Pandora eventen i går var i øvrigt fuldstændig fantastisk! Det var simpelthen så hyggeligt og helt low key i virkelig pæne omgivelser hos Crowne Plaza. Har lidt hyggebilleder jeg gerne vil vise jer … de kommer i morgen 😉

PicMonkey Collage

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

9 Comments