Shopping og Inspiration

Lun uldkjole og en vinder af CLEAN

I dag er der 14 dage til jul! Det er vildt og jeg G L Æ D E R mig som et lille barn! 😀

Black swan addict

Håber lidt at der snart kommer sne, selv om jeg vist må drømme lidt videre om det endnu, tror jeg. Til gengæld er det nok meget godt, for jeg mangler virkelig en vinterjakke. Er stadig på jagt og var i North Face i Field’s den anden dag. Fik super dårlig service, så selv om jeg mest har lyst til sådan en jakke, så er der alligevel lidt shoppekarma som gik i stykker der.
Hvor om alting er, så har jeg en uldkjole! Og den er rar 🙂 Den er foeret, så den er overhovedet ikke kradser – den holder bare varm som den skal. Super fed og for at være helt ærlig, så har jeg aldrig rigtig lagt mærke til den. Den er fra den allerførste BLACK SWAN kollektion og dermed har jeg ikke været med til at sælge den, da jeg først kom på som sælger fra anden kollektion. Nu er den så i outlet til super pris og kan altså kun anbefales. Den kan jo styles på et hav af måder, men til hverdag er det sådan her den ser ud hos mig. I kombi med rå ankelstøvler og lang cardigan får dens detaljer lov til at træde frem. Den er sgu’ cool. Find den her.

… jeps … skal pudse støvler 😉

Og så er der da også fundet en heldig vinder af CLEAN-konkurrencen … tjek om det var dig – lige her.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

14 Comments