Tabte mit hjerte til Louis Vuitton Louise

Louis Vuitton Louise er ikke en ny model – den er allerede i sortimentet, men i andre farver. Jeg sukkede over den lyserøde tidligere, men valgte den alligevel fra, da det nok mere var mit indre tøsehjerte der bankede for den lyserøde udgave mere end det var et egentligt “need”. Engang kunne jeg bedre retfærdiggøre den slags køb (læs: før hus, sommerhus og baby) og havde helt andre midler til rådighed end i dag. Nu skal købene overvejes mere og der skal større vægt bag beslutningerne.
På min musthave-liste har der dog længe stået “pæn lækker sort mindre taske med lige dele skønhed og råhed som kan bruges på flere måder”. Og det har ikke været nemt at finde. Jeg er kræsen som bare pokker og også nærig, når jeg godt ved, at jeg skal have spenderebukserne på. Så vil jeg have 100% value for money.

louis Vuitton sort epi Louise

I sidste uge, da der var pressedage, havde jeg lige en halv time i overskud og brugte den selvfølgelig i mit andet hjem – Louis Vuitton butikken, ha ha 😀 Kiggede på den limited Celebrating Monogram kollektion, men kiggede også lidt på den helt almindelige sorte pochette i Epi. Tænkte at den måske kunne være det match jeg ledte efter. Den var god, men manglede alligevel lidt, så da Mette, som er ansat i butikken, fortalte mig at Louise ville komme i sort mat epi, var der bare noget der klikkede inden i. MATCH!! Hun havde en jeg kunne se og jeg var faktisk slet ikke i tvivl. Det værste var umiddelbart, at jeg ikke kunne få den med, da den slet ikke havde launchet endnu. Verdammt! Men i går …. åhhhh, i går. I går var jeg inde og hente den. Den bliver det bedste køb længe og jeg har tænkt mig at bruge den hele tiden. På arbejde, i byen, på tur …. all over. Den kan tåle det, det ved jeg. Erfaringerne fortæller mig, at Epi er den mest hårdføre af alle Louis Vuittons materialer og man kan simpelthen ikke se alder på dem med mindre de er blevet tæsket rundt. Har fx en anden Epi-taske, som er godt og vel 12 år – ligner den blev købt i går. Anbefaler Epi til alle jeg kan, hvis man vil købe luksus der holder holder holder.

NÅ! Men tilbage til miss Louise. Her er hun i alle detaljer og da jeg er ualmindelig søndagsgrim, er der ikke outfitbilleder. Hvis I vil se, hvordan hun ser ud på, så lagde jeg dette billede af mig og hende op på Insta. OG så passer hun til mit fine bælte også.

Hvad synes vi – er hun en lækkertrold eller hva’? 😀

louis Vuitton sort epi Louise

louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort epi Louise louis Vuitton sort skuldertaske

This entry was posted in Bags, Louis Vuitton, Luxury and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Tabte mit hjerte til Louis Vuitton Louise

 1. Lullumut says:

  Åh suk, den er alt for flot! Rigtig godt køb. Og Louise, så bliver jeg jo nødt til at eje den også 🙂 Jeg har “kun” 1 taske og 1 pung fra LV, og det er også sort Epi, og jeg vil godt være med på, at det er en super kvalitet. Nu skal jeg ikke have den på nuværende tidspunkt, men ved du, om den også findes med guld hardware?

  • Malsen says:

   Mange tak! 🙂 Og selvfølgelig bliver du nødt til at have den også, når nu den bærer dit navn.
   Denne her fås kun med pewter, men der er en anden der ligner en del, som har guld 🙂

 2. Laila says:

  Stort tillykke med din Louise smukke 🙂 Jeg prøvede den godt i fredags, og må sige, at den står meget højt på min ønskeseddel. Jeg må “nøjes” med den lyserøde indtil da 😉

  • Malsen says:

   Mange tak, smuks! 🙂
   Ja, jeg hørte godt at du havde set på den også …. og du er da bare heldig – tænk hvis du ender med at have dobbelt op 🙂

 3. Sascha says:

  Helt fantastisk lækker! Og mega praktisk med en cross over når du som travl mot har brug for, at have hænderne fri

 4. Heidi Poulsen says:

  Hun er smuk og mega lækker ligesom sin ejer og jeg er grøn af misundelse. Tillykke med hende i din samling.

 5. Rikke says:

  OMG OMG OMG OMG

 6. Uha hvor er den bare smuk og helt skulpturel 🙂

 7. Birthe says:

  Hvor er den vidunderlig.
  Pewter, er det ikke tin?
  Eller hvad?
  Den koster op mod de ti, sagde du?
  B

  • Malsen says:

   Ja, den er nemlig vidunderlig 🙂

   Jo … men ikke sådan forstås, at det er metallet i sig selv – mere farven.

   Jeps, det er helt rigtigt 😉

 8. Smukhed i taskeform… åhhh
  Stort tillykke med den 🙂

 9. Chau says:

  åhh..den er så smuk!

  Jeg elsker EPI, for det holder men er også så fin i læderkvaliteten.

  Tillykke med den! Kan meget bedre lide denne her end Disco tasken som jeg synes alle har efterhånden.

  /Chau

  • Malsen says:

   Mange tak, Chau 🙂 Jeg kan nu også godt lide Disco, men når det kommer til tasker, er jeg bare mest en Louis-pige 🙂

 10. Sara says:

  Wow, den er godt nok speciel. Det er slet ikke noget man sådan lige finder nogen andre steder! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • Malsen says:

   Synes du? Jeg ved ikke om jeg synes den er speciel, men i hvert fald meget meget smuk og enkel, synes jeg 🙂

Comments are closed.