Shopping og Inspiration

Sporty er cosy

Nuvel. Jeg indrømmer gerne, at det ikke er i sportstøjsgenren jeg mest slår mine folder – og har da også nok brugt flere skejser på pæne sko og tasker frem for gode mærker inden for sportstøj. Men der er noget der er vokset på mig det sidste stykke tid og det handler om comfy, sporty og fremfor alt pænt sportstøj …. eller i hvert fald tøj fra sportsmærker som fx Adidas, som nemt kan styles til hverdagsbrug.

Corona og lockdown bærer muligvis en del af “skylden” – jeg kan i hvert fald se på mine pæne nederdele og ditto bluser, at det ikke er dem der har været mest ude af skabet det sidste lille års tid. Næ, det er joggers, velourbukser, hættebluser og den slags mere komfortable modeller. Og sneakers …. her er jeg simpelthen nødt til at sige, at det kommer bag på mig. Jeg har aldrig – som i aldrig – været sneakers-typen og har da i hvert fald slet ikke haft sneakers til at bruge som hverdagsfodtøj.
På mystisk vis er der minimum 6-7 par i skabet nu og “da gamle” er flittigt blevet brugt på daglige gåture osv.

Jeg tror ikke jeg decideret har skiftet stil. Ikke sådan helt ind til benet i hvert fald. Men jeg har måske …. med god fornuft ….. åbnede lidt for ændringer som i højere grad er tilpasset et liv, hvor det faktisk er okay med elastik i taljen og ting man kan putte sig lidt i.

Favoritter fra Adidas

Jeg har pt tre favoritter fra Adidas, som er dem på billedet. Jeg ville elske at eje alle tre og der er en del mere fra deres klassiske sorte udvalg, som jeg “godt gad”. Men disse tre … ak….. velourbukserne er SÅ fede, synes jeg og hættekjolen vildt cool. Og så synes jeg de sorte klassiske sneakers er super flotte – også til stramme jeans og en tunika.
Vi må se, hvad januar byder på ….. måske der kunne falde en lille ting af til mig selv 🙂

Læs også:  Set i bakspejlet

Er der meget sportstøj i din garderobe og hvordan bruger du det i din hverdag? Kun til sport eller? 🙂