Shopping og Inspiration

Set i bakspejlet

Sikke et år 2020 har været. Jeg brugte noget tid på at sidde og se på billeder fra min kamerarulle den anden dag og det er godt nok ikke meget af mit almindelige tøj der har været brugt i det forgangne år.

I samarbejde med Hunkemöller.
Det har nærmere været det bløde tøj der har været i brug – træningstøj og i særdeleshed træningsbukser eller i hvert fald bukser med fleksibel linning. Må også være helt ærlig og sige at de mange arbejdsdage hjemme, har betydet en øget vægt og selv om jeg havde nytårsforsætter, så bliver jeg simpelthen nødt til at få lidt styr på motionen igen – og minimere indtaget af “hyggelige” ting ved arbejdscomputeren.

Når det er sagt, så har det også været rart ikke hele tiden at skulle tænke over, hvad man skal have på og som jeg også skrev i sidste indlæg, så har jeg aldrig kigget så meget på træningstøj og sneakers, som jeg har gjort i løbet af det sidste år. Og det fortsætter tilsyneladende, for jeg kunne sagtens nuppe alt på billedet fra Hunkemöller. Og hoppe i det lige med det samme. Når man nu har en svaghed for leopard og velour ….. Jakken er da så lækker. Og sat ned.

2021 starter også med hjemmearbejde for mit vedkommende. I hvert fald ind til 1. februar og så må vi se… for hvis der er noget 2020 har lært mig, så er det at tage en dag ad gangen. Der kommer ændringer hele tiden og jeg har et par gange glædet mig lidt for tidligt til at kunne vende tilbage til arbejdspladsen og jeg bliver faktisk lidt slået ud hver gang planen ikke holder. Så jeg fortsætter nok den bløde tøjstil lidt endnu, men har sat mig for at jeg skal ud at gå minimum en halv time hver dag og så retfærdiggører det da fint at jeg lige køber mig et nyt sæt træningstøj, gør det ikke?

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret