Shopping og Inspiration

Skønne sneakers

H&M leopard sneakers

Sneakers skal man ikke kimse ad, selv om jeg må indrømme, at jeg synes det er lidt mærkeligt at gå med så flade sko – jeg har gennem længere tid stort set kun haft hæl på og ja, så ser benene bare anderledes ud, når de kommer ned i de flade igen 😛
Jeg kunne ikke dy mig for at købe de her sorte leopard sneakers fra H&M – dels er de faktisk rigtig behagelige at have på med en fin lynlåsdetalje bagpå og så koster de kun 179,- … vejret var endda mildt nok i går til at have dem på og det brokker jeg mig især ikke over; skønt! Om nogle timer er det weekend og jeg håber på en god en af slagsen. Jeg skal ud med tøjet både i aften og i morgen, men søndag er fridag og den skal bare nydes med den lille familie. Hvis vejret er godt, må man da en tur ud i det blå, tror jeg 🙂 Hav en fantastisk fredag – hvad skal I lave?

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

2 Comments