Shopping og Inspiration

Grå favoritter

Line&Jo miss Emmell

Søndagsstemning – ah! Det er med at sætte pris på fridagen.

Jeg har været på landevejene de sidste 4 dage om aftenen med Black Swan og har fået en forrygende start. Det er så dejligt, at alle værtinder og gæster har taget så flot imod kollektionen, så selv om jeg er træt, når jeg lander derhjemme, så er det med en rigtig fin følelse i maven. Derudover, så sker der jo rigtig meget på mit “normale” arbejde med den nye skolereform, som vi forsøger at forholde os til og ikke rigtig ved så meget om, hvordan bliver i praksis endnu. Det er altså på flere måder et spændende forår vi går i møde.

Det er sjovt, som man nogle gange kører i ring om de samme accessories. I hvert fald kan jeg se, at jeg “dyrker” de samme grå favoritter i øjeblikket. Mindst en af disse ting har været på mig hver dag den sidste måned. Mine to favoritlakker pt er Cashmere Bathrobe og Ignite the night – begge fra Essie. Begge har shimmer/glimmer i og er tilpas nedtonede til, at jeg kan bruge dem både på arbejde og ude med tøjet. Smykkerne, som oftest er på, er min fjerhalskæde fra Pandora, min ring med firkløvere fra Rabinovich og mine firkløverørestikkere Miss Emmell fra Line&Jo, som jeg har customized lidt med sådan nogle fine låse med sten fra Julie Sandlau.
Tror måske jeg hellere må se, hvad smykkeskrinet ellers gemmer på, så jeg kan få gang i lidt rotation. Måske jeg skulle holde mig selv lidt op på det og så poste et “ugens favoritter” hver søndag 🙂

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

Hvad med jer – hvad hænger ved hos jer derhjemme i øjeblikket?

7 Comments