Shopping og Inspiration

Bomber madness

1-IMG_0866

 

2-IMG_0868

For et par år siden havde jeg virkelig svært ved at forholde mig til bomberjakker; syntes de gjorde mærkeligt, når de kom på, men jeg har tilsyneladende fundet et snit, som er rigtig godt til mig. I hvert fald vidner det sidste halve års indkøb om en stigende glæde ved bombers og de her billeder bevidner det, for det er pt dem der befinder sig i garderoben 🙂
For det første, så er de lune at have på, for den andet er det en perfekt måde at få tilført lidt spændende print, for det tredje kan de sagtens bruges som overgangsjakker og for det fjerde giver de en rigtig fin silhouet, hvis man går meget i skinny jeans eller strømpebukser som jeg. Kunsten er at få taget billeder, når jeg har dem på, men den i midten fra Labels no1 (fås her) kan ses på her, den smukke leopard til venstre fra Designers Remix (fås her) kan ses på her, den seje zebrajakke fra Black Swan (fås gennem mig bl.a.) kan ses her og den fine grå fra Designers Remix må jeg skylde jer et billede af på 😀
Vil rigtig gerne have en sort tynd en også …. kunne være lækkert. Har I spottet en cool en af slagsen? Links er kærkomne 🙂

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

11 Comments