Skønhed

Deborah Lippmann SS14

Deborah Lippmann SS14

Det er meget forskelligt, hvordan man har det med pasteller. Selv, har jeg det sådan, at lidt i ny og næ kan være fint, men I kommer ikke til at se mig gå all-in på pasteloutfits til sommer.
En fin måde at få lidt af trenden på er ved at lade neglene få en omgang farve på den helt rigtige lyse mælkede måde. Opdagede lige Deborah Lippmanns forårskollektion, som er noget så fin. Især de grønlige og blålige nuancer synes jeg er pæne. Undskylder, hvis nogen bliver lækkersultne af den alt for fristende baggrund! 😀

Hav en dejlig dag! Jeg har kort arbejdsdag i dag uden møder, så nyder at jeg kan se frem til en eftermiddag med plads til lidt praktiske gøremål. Tiltrængt 😉

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

2 Comments

  • Bolize

    Hold nu på med “kataboscher” 😀 ..nåe, menjeg synes de er smukke når der ikke er perlemor i. Den helt lyse røde er rigtig fin og den kunne jeg da sagtens finde på at bruge når først man er blevet lidt solbrændt – de andre ved jeg søreme ikke rigtig. Men så igen – jeg er slet ikke pastel-pige … men hun laver nu rigtig gode neglelakker, så man skal aldrig sige aldrig