Barneliv,  diverse

Rene og blide farver fra Liewood skaber ro

Man kan indimellem blive helt bims af alle de stærke farver, som meget børnetilbehør, tøj og interiør ofte blevet udbudt og selv om det da er hyggeligt med knald på print osv., så mener synes jeg det er rart med rolige blide farver, som dels er meget klassiske og som samtidig er rene. Uden for mange detaljer – som fx Liewood.

Danske Liewood kombinerer det klassiske, rolige med et lækkert praktik og funktionelt design, som ikke bar er pænt at se på, men som også har en høj brugsværdi. Især for småfolkene og deres forældre. Jeg synes alle silikonetingene er super praktiske og nemme at have med både på tur, samt at servere i hjemme.
Dengang min dreng var helt lille for 7-8 år siden, fandtes der kun et begrænset udvalg af den type tilbehør. Desværre. Havde jeg skullet starte forfra i dag med en helt lille, så var mange af mine køb blevet gjort blandt Liewoods varer.

Heldigvis er der stadig nogle ting, som man ikke bliver for stor til og jeg har hovedkuls forelsket mig voksensengetøjet! Jeg har en eller andet “ting” for army/jægergrøn i øjeblikket og kunne SÅ godt se min kommende nye seng (satser stærkt på tilskud i julegave) indviet med det flotte grønne sengetøj på billedet! Og tænk hvis man kunne få den der cute badekåbe til voksne ….. barnligt? Overhovedet ikke – jeg ville elske at svøbe mig i sådan en skøn bjørn!
Drikkedunken er jeg på nippet til også at hapse – ikke til junior, men til mig selv. Mangler en og måske sådan en fin model kunne få mig til at huske at drikke noget mere vand. Det er jeg nemlig ikke verdens bedste til.

Nå, men egentlig er det meget bedre du selv klikker ind og lurer – se alt fra Liewood her.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn